Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

Action Recruitment
dolnośląskie
praca stacjonarna
2517 dni temu

Ogłoszenie numer: 1880037, z dnia 2018-01-02

Action Recruitment zajmuje się rekrutacją pracowników na stanowiska kierownicze i zarządzające branży hotelarskiej już od ponad 43 lat.


Nasi klienci to renomowane hotele i obiekty gastronomiczne na terenie Irlandii, Irlandii Północnej oraz Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Jesteśmy profesjonalistami z dużym doświadczeniem w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Znamy swoich klientów osobiście i doskonale rozumiemy co jest oczekiwane od kandydatów.


Decydując się na zgłoszenie swojej kandydatury za naszym pośrednictwem możesz być spokojny, Twoja kariera i bezpieczeństwo są w dobrych rękach.


Nigdy, pod żadnym pozorem nie pobieramy opłat od kandydatów.

 

Action Recruitment poszukuje kandydatów na pozycję:

Kierownik Restauracji

Miejsce pracy: dolnośląskie

 

Opis stanowiska

Miejsce pracy: Irlandia


Poszukujemy doświadczonego w zarządzaniu restauracją kandydata, z pasją do branży hotelarsko - gastronomicznej który zapewni najwyższą jakość obsługi klienta.


Zadania:

  • zarządzanie restauracją,
  • skuteczne zarządzanie zespołem pracowników,
  • przeprowadzanie szkoleń i dbałość o rozwój pracowników,
  • tworzenie wysokich standardów usług w zakresie jakości żywności i obsługi klienta,
  • dbałość o bezpieczeństwo żywności i czystość restauracji,
  • kontrola zapasów, nadzór nad zaopatrzeniem i systemem magazynowania,
  • odpowiedzialność za wyniki finansowe lokalu, planowanie, kontrolowanie oraz optymalizacja kosztów działalności restauracji.
  • Stała współpraca z Managerami innych działów hotelu

Wymagania

  • minimum 3 lata doświadczenia w pracy na stanowisku jako Manager w branży restauracyjnej w Polsce i/lub zagranicą w hotelu co najmniej 4*
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego
  • doskonała umiejętność nawiązania kontaktu z klientem,
  • dobra znajomość win i koktajli
  • wysokie zdolności sprzedażowe i negocjacyjne,
  • doświadczenie w kontroli kosztów,
  • odporność na stres,
  • wysoka kultura osobista,
  • zaangażowanie, pozytywna energia oraz dążenie do najwyższych standardów obsługi klienta,
  • doświadczenie w zarządzaniu i szkoleniu zespołu.

Oferujemy

  • pomoc w relokacji.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...