Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Barów TRIBE

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Kierownik Operacyjny w Gastronomii

    Praca.pl   Julinek    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj bez CV
    8 dni
    Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
  • Kierownik Restauracji

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 godz.
    Obowiązki: Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami; Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji; Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację; Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca śląskie Gorzyczki Kierownik ds. Gastronomii Gorzyczki
Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

Dussmann Polska Sp.z o.o.
Gorzyczki
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
242 dni temu
Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe
Miejsce pracy: Gorzyczki
Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu poszukuje kandydatów/ -ek na stanowisko:

Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

Do Twoich obowiązków będzie należało:
  • Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem
  • Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja
  • Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta
  • Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
  • Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
  • Raportowanie wyników do przełożonych
  • Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
  • Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług
Oczekujemy:
  • Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)
  • Wykształcenia minimum średniego, preferowane wykształcenie kierunkowe
  • Znajomość zagadnień HACCP oraz prawa pracy
  • Dobrej znajomości MS Office
  • Umiejętności liderskich w zakresie zarządzania ludźmi
  • Dobrej organizacja pracy
  • Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
Oferujemy:
  • Konkurencyjne warunki zatrudnienia, atrakcyjny system premiowy
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji
  • Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, pakietu sportowego)
  • Bezpłatne posiłki pracownicze
  • Praca od poniedziałku do piątku
  • Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu
  • Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
  • Profesjonalne szkolenia
 

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.

Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.

Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.

Podobne oferty

  • Kierownik Barów TRIBE

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Kierownik Operacyjny w Gastronomii

    Praca.pl   Julinek    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj bez CV
    8 dni
    Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
  • Kierownik Restauracji

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 godz.
    Obowiązki: Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami; Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji; Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację; Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...