Kierownik Restauracji Pracowniczej

Dussmann Polska Sp.z o.o.
Gdańsk
8 500 zł brutto/mies.
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
4 godz. temu
Kierownik Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Gdańsk
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.

Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelność. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.

Zamierzamy zatrudnić: Kierownika Restauracji Pracowniczej w Gdańsku
Oferujemy:
  • Wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę 8500 zł brutto/mc
  • Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
  • Pracę od poniedziałku do piątku – WOLNE WEEKENDY.
  • Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu
  • Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
  • Profesjonalne szkolenia
Oczekujemy:
  • Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)
  • Bardzo dobrej znajomości języka angielskiego (praca w międzynarodowym środowisku)
  • Wykształcenia minimum średniego
  • Znajomość zagadnień HACCP, oraz prawa pracy
  • Dobrej znajomości MS Office
  • Kompetencji liderskich i cech przywódczych
  • Dobrej organizacja pracy
  • Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
Zadania:
  • Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem.
  • Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja.
  • Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta.
  • Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych.
  • Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu.
  • Raportowanie wyników do przełożonych.
  • Utrzymywanie dobrych relacji z Klientem.
  • Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie swoich dokumentów aplikacyjnych za pośrednictwem formularza rekrutacyjnego APLIKUJ

Aplikuj teraz
 

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.

Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.

Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.

Podobne oferty

  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 godz.
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łódź    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 godz.
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Piotrków Trybunalski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 godz.
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 godz.
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Szef Zmiany w Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 godz.
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    24 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...