- Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem
- Zarządzanie pracą podległego zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja
- Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta
- Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
- Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
- Raportowanie wyników do przełożonych
- Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
- Współpraca z Szefem Kuchni w celu zapewnienia wysokiej jakości usług
- Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta min 3 lata)
- Znajomość zagadnień HACCP oraz prawa pracy
- Dobrej znajomości MS Office
- Umiejętności liderskich w zakresie zarządzania ludźmi
- Dobrej organizacja pracy
- Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
- Konkurencyjne warunki zatrudnienia (podstawa, dodatek funkcyjny, system premiowy)
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji
- Benefity pozapłacowe (ubezpieczenie grupowe, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
- Praca od poniedziałku do piątku
- Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie zespołu
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
- Profesjonalne szkolenia
Stołówka w fabryce, zlokalizowanej poza miastem, dojazd tylko samochodem.
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.