- Konkurencyjne warunki zatrudnienia (podstawa, dodatek funkcyjny, system premiowy).
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji.
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy).
- Praca od poniedziałku do piątku.
- Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu.
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji.
- Profesjonalne szkolenia.
- Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta).
- Wykształcenia minimum średniego.
- Znajomość zagadnień HACCP, oraz prawa pracy.
- Dobrej znajomości MS Office.
- Kompetencji liderskich i cech przywódczych.
- Dobrej organizacja pracy.
- Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów.
- Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja.
- Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta.
- Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych.
- Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu.
- Raportowanie wyników do przełożonych.
- Utrzymywanie dobrych relacji z klientem.
- Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.