Sieć restauracji poszukuje osoby na stanowisko:
Kierownik regionu
Miejsce pracy: Warszawa
Obowiązki:
- Koordynacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem restauracji
- Kontroli i analiza wyników sprzedaży, kosztów
- Dobór odpowiedniej kadry pracowniczej
- Zarządzanie personelem – rozwój podległych pracowników, motywowanie, szkolenia, wyznaczanie celów, rozliczanie efektów pracy
- Dbałość o standardy sieci, jakość obsługi klientów
- Wprowadzanie nowych produktów i receptur
- Przeprowadzanie inwentaryzacji
- Aktywny udział w kontrolowaniu gospodarki produktowej
- Przeprowadzanie wewnętrznych audytów jakościowych (kontrola jakości surowców, produktów, przestrzegania procedur)
Wymagania:
- Doświadczenie na stanowisku Kucharza/ Szefa Kuchni
- Doświadczenie w pracy w branży gastronomicznej
- Zdolność kreatywnego myślenia i działania w zakresie swojej odpowiedzialności
- Zaangażowanie w realizację zadań i celów
- Umiejętność zarządzania zespołem
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu umowy o pracę
- Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko
- Niezbędne narzędzia pracy