Do trzygwiazdkowego hotelu w Łodzi poszukujemy osoby zorganizowanej i odpowiedzialnej zainteresowanej ciekawą pracą na stanowisku:
-
Minimum dwuletniego doświadczenia zawodowego w gastronomii, mile widziane w restauracji w hotelu;
-
minimum rocznego doświadczenia na stanowisku kierowniczym;
-
wykształcenia minimum średniego;
-
bardzo dobrej znajomości języka angielskiego (w mowie i w piśmie);
-
umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu pracowników;
-
bardzo dobrej znajomości programów pakietu MS Office;
-
odporności na stres;
-
gotowości do pracy zmianowej w tym w weekendy i w święta.
-
znajomość języka niemieckiego
-
organizacja pracy oraz nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem restauracji;
-
przygotowywanie i realizowanie planów finansowych działu gastronomii, analizowanie sprzedaży i kosztów;
-
czynny udział w pracy restauracji (serwowanie dań i napojów zgodnie ze standardami obowiązującymi w sieci Qubus Hotel oraz napojów skomponowanych na życzenie Gościa);
-
przestrzeganie standardów sieci w zakresie obsługi Gościa;
-
reagowanie na wszelkie opinie i sugestie Gości w zakresie realizacji oferty restauracji;
-
ustalanie grafików prac podległego personelu;
-
szkolenie oraz weryfikacja jakości pracy podległego personelu;
-
stała współpraca z pozostałymi działami w hotelu.
-
stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-
dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;
-
możliwość korzystania z lunch'u w miejscu pracy;
-
pracę w gronie profesjonalistów;
-
dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
-
możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.