Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Operacyjny Obiektu

    Podgaje sp. z o.o. sp. kom.   Ceradz Kościelny    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Odpowiedzialny/a za operacyjne prowadzenie obiektu gastronomiczno-hotelowego: restauracja, sala bankietowa, 16 pokoi, 12 fińskich domków, sauna z plażą;
  • Kierownik Kawiarni na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    2 dni
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Kierownik Restauracji / Kawiarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki, Lotnisko Modlin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    2 dni
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Szczecin, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Piła, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Kraków, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Punktu Gastronomicznego

Qubus Hotel Management Sp. z o.o.
Łódź
praca stacjonarna
3159 dni temu
Od ponad 20 lat rozwijamy sieć nowoczesnych hoteli cenionych zarówno przez segment korporacyjny, jak i turystów indywidualnych. Aktualnie pod marką Qubus Hotel funkcjonuje 12 obiektów. Zapewnienie komfortu dla naszych Gości oraz najwyższej jakości świadczonych usług stanowi priorytet w naszej działalności i jednocześnie staje się wyznacznikiem rozwoju całej sieci. Dołącz już dziś do naszego zespołu i twórz z nami najlepszy hotel w mieście.

Do trzygwiazdkowego hotelu w Łodzi poszukujemy osoby zorganizowanej i odpowiedzialnej zainteresowanej ciekawą pracą na stanowisku:

Kierownik Punktu Gastronomicznego

Miejsce pracy: Łódź


Od kandydatek/kandydatów oczekujemy:
  • Minimum dwuletniego doświadczenia zawodowego w gastronomii, mile widziane w restauracji w hotelu;

  • minimum rocznego doświadczenia na stanowisku kierowniczym;

  • wykształcenia minimum średniego;

  • bardzo dobrej znajomości języka angielskiego (w mowie i w piśmie);

  • umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu pracowników;

  • bardzo dobrej znajomości programów pakietu MS Office;

  • odporności na stres;

  • gotowości do pracy zmianowej w tym w weekendy i w święta.

Mile widziana będzie:
  • znajomość języka niemieckiego

Zadania na stanowisku:
  • organizacja pracy oraz nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem restauracji;

  • przygotowywanie i realizowanie planów finansowych działu gastronomii, analizowanie sprzedaży i kosztów;

  • czynny udział w pracy restauracji (serwowanie dań i napojów zgodnie ze standardami obowiązującymi w sieci Qubus Hotel oraz napojów skomponowanych na życzenie Gościa);

  • przestrzeganie standardów sieci w zakresie obsługi Gościa;

  • reagowanie na wszelkie opinie i sugestie Gości w zakresie realizacji oferty restauracji;

  • ustalanie grafików prac podległego personelu;

  • szkolenie oraz weryfikacja jakości pracy podległego personelu;

  • stała współpraca z pozostałymi działami w hotelu.

Oferujemy:
  • stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;

  • dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;

  • możliwość korzystania z lunch'u w miejscu pracy;

  • pracę w gronie profesjonalistów; 

  • dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;

  • możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej zapraszamy:
 

Podobne oferty

  • Kierownik Operacyjny Obiektu

    Podgaje sp. z o.o. sp. kom.   Ceradz Kościelny    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Odpowiedzialny/a za operacyjne prowadzenie obiektu gastronomiczno-hotelowego: restauracja, sala bankietowa, 16 pokoi, 12 fińskich domków, sauna z plażą;
  • Kierownik Kawiarni na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    2 dni
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Kierownik Restauracji / Kawiarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki, Lotnisko Modlin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    2 dni
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Szczecin, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Piła, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Kraków, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...