Dla naszego klienta niezwykle dynamicznie rozwijającej się firmy produkującej wysokiej jakości tradycyjne wyroby mięsne z długoletnim stażem na rynku polskim, poszukujemy osoby na stanowisko:
Kierownik Przetwórni - branża mięsna
Zakres obowiązków:
• planowanie oraz kontrola procesów produkcyjnych
• zarządzanie magazynami wyrobów gotowych
• realizacja planów produkcyjnych
• planowanie i kontrola przebiegu pracy podległych działów
• przygotowywanie bieżących raportów i oceny rezultatów działalności produkcji
• zarządzanie ponad 100 osobowym zespołem
• kontrola jakości
• optymalizacja kosztów
Wymagania:
• wykształcenie minimum średnie
• minimum 3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w branży mięsnej
• znajomość technologii przetwórstwa mięsa
• umiejętność zarządzania zespołami
• znajomość zagadnień technicznych
• gotowość do relokacji na północ Polski
Oferujemy:
• atrakcyjne wynagrodzenie plus premia zależna od wyników
• służbowe mieszkanie
• pracę w znanej firmie z branży mięsnej słynącej z wysokiej jakości produktów oraz standardów pracy
Osoby potencjalnie zaintersowane oraz spełaniające podane wymagania proszone są o wysyłanie swojego CV na adres:
sab19kp@hrk.pl
Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych firmy HRK S.A z siedzibą w Warszawie przy Pl. Bankowym 2 w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z poz. zm.). Przyjmuję do wiadomości, że przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania”.
Zastrzegamy sobie możliwość odpowiedzi na wybrane aplikacje.