Dla naszego klienta dynamicznie rozwijającej się firmy oferującej usługi cateringowe na dużą część Polski, poszukujemy osoby do zakładu przemysłu gastronomicznego, mieszczącego się w północno-zachodniej części województwa mazowieckiego na stanowisko:
Kierownik Produkcji
województwo: mazowieckie
Zakres obowiązków:
• Planowanie i kontrola całego procesu produkcji posiłków
• Zarządzanie i nadzór nad 20 osobowym zespołem
• Nadzór i kontrola nad wysokim standardem i jakością przygotowywanych potraw
• Przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa
• Odpowiedzialność za negocjacje z dostawcami
• Optymalizacja kosztów produkcji
Wymagania:
• Wykształcenie, jako technik technologii żywności, bądź technolog żywności
• Doświadczenie w przemyśle spożywczym lub gastronomii
• 3-letnie doświadczenie w produkcji żywności na stanowisku kierowniczym
• Praktyczna znajomość systemu jakości HACCP
Oferujemy:
• Atrakcyjne wynagrodzenie
• Umowę o pracę
• Praca w dynamicznie rozwijającej się firmie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych firmy HRK S.A z siedzibą w Warszawie przy Pl. Bankowym 2 w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z poź. zm.). Przyjmuję do wiadomości, że przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania.