Ogłoszenie numer: 1489827, z dnia 2017-01-30
Firma Cukiernicza MW Janczewscy to jeden z największych zakładów cukierniczych w Polsce. Zatrudnia blisko 200 osób i jest liderem w przemysłowej produkcji cukierniczej. MWJ jest firmą rodzinną prowadzaną przez Mariolę i Waldemara Janczewskich od 25 lat.
Kierownik Produkcji
Miejsce pracy: mazowieckie, Nowy Dwór Mazowiecki
Opis stanowiska
- Organizacja i nadzór nad obszarem produkcji w oparciu o plany produkcyjne oraz przyjęte założenia,
- Odpowiedzialność za efektywność pracy działu oraz jakość wytwarzanego produktu,
- Optymalizacja kosztów produkcji w podległym obszarze,
- Ulepszanie procesu produkcyjnego poprzez wprowadzenie innowacyjnych rozwiązań;
- Zarządzanie podległym zespołem produkcyjnym.
Wymagania
- Wykształcenie wyższe technologiczne w zakresie produkcji żywności lub techniczne,
- Znajomość nowoczesnych systemów zarządzania obszarem produkcyjnym oraz systemów zarządzania jakością BRC/IFS/HACCP,
- Język angielski na poziomie komunikatywnym w mowie i piśmie,
- Znajomość pakietu MS Office,
- Staż pracy na podobnym stanowisku 3 lata w tym przynajmniej 1 rok kierowania zespołem (powyżej kilkunastu osób),
- Komunikatywność, samodzielność, zdolności managerskie.
Oferujemy
- Stabilną i atrakcyjną pracę w oparciu o umowę o pracę,
- Narzędzia pracy oraz adekwatne wynagrodzenie,
- Możliwość rozwoju zawodowego w strukturach grupy, w środowisku pełnym wyzwań.
Poznaj
Firma Cukiernicza M.W. Janczewscy
Firma MW Janczewscy, założona w 1991 r. Przez Mariolę I Waldemara Janczewskich to dziś jeden z najbardziej konkurencyjnych zakładów cukierniczych w Polsce. Szeroka oferta produktowa obejmująca zarówno wyroby świeże, jak i mrożone gwarantuje klientowi nie tylko najwyższą jakość ale i dużą różnorodność smaków. Dysponujemy specjalistycznym transportem. Gwarantujemy terminowość dostaw. Pomimo największego na rynku asortymentu, firma jest otwarta na produkcję wyrobów przygotowanych na specjalne zamówienie klienta. Wypieki powstają na bazie naturalnych składników i są łączone ze sobą według tradycyjnych receptur, przez co pozytywnie wyróżniają się na rynku cukierniczym.