Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    9 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Produkcji Gastronomicznej

Piekarnia Familijna Sp.J. Elżbieta Kowalczyk, Witold Kowalczyk
dolnośląskie, Kuźnica Czeszycka
praca stacjonarna
rekrutacja online
1520 dni temu
Grupa Familijna od niemal 30 lat łączy tradycję z nowoczesnością.
Jesteśmy liderem w innowacjach i usprawnieniach technicznych w piekarnictwie.
Naszą dumą są zdrowe i smaczne wyroby, a nagrodą zadowolenie konsumenta.
Naszą pasją jest podnoszenie jakości produktów i utrzymywanie satysfakcji klienta na najwyższym poziomie.
 
Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko:
Kierownik Produkcji Gastronomicznej
Miejsce pracy: Kuźnica Czeszycka
Do podstawowych zadań należy:
  • doskonalenie efektywności funkcjonowania produkcji w obszarze gastronomii oraz kuchni przemysłowej, wyposażonej w nowoczesny sprzęt
  • ścisłą współpracę przy projektowaniu nowych produktów i półproduktów gastronomicznych z technologiem
  • układanie procesów technologicznych produkcji gastronomicznej , przygotowanie danych do kalkulacji
  • nadzór nad jakością produkcji wyrobów i półfabrykatów gastronomicznych
  • proponowanie i wdrażanie ulepszeń technologicznych oraz technicznych
  • realizacja i nadzór nad szkoleniem pracowników działu gastronomii w zakresie przygotowywania opracowanych potraw i zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw
  • nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP i HAACP
Wymagania minimalne:
  • wykształcenie Średnie gastronomiczne
  • doświadczenie na podobnym stanowisku min. 1 rok
  • znajomość zasady BHP, HAACP, wymogi Sanepidu
  • umiejętność opracowywania przepisów/ receptur
  • doświadczenie w planowaniu produkcji i zakupów w obszarze gastronomii
  • umiejętność obsługi programów komputerowych.
Jeśli należysz do tych osób, które:
  • mają gotowość do uczenia się i aktualizacji wiedzy
  • lubią współpracować w zespole
  • stawiają na terminową i skrupulatną realizację zadań
  • nastawione są na szukanie rozwiązań i nie mają obaw prosić o wsparcie
To Nasz zespół czeka właśnie na Ciebie!

 

A oto Nasza oferta:
  • zatrudnienie w ramach umowy o pracę
  • możliwość szkolenia się i rozwoju kwalifikacji
  • pakiet dodatkowych świadczeń: opieka medyczna MEDICOVER, ZFŚS
  • możliwość wsparcia relokacji.
Za wszystkie aplikacje serdecznie dziękujemy i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Grupa Familijna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. informuje, iż administratorem danych osobowych przekazanych w dokumentach aplikacyjnych jest Grupa Familijna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. z siedzibą w Kuźnicy Czeszyckiej 11, 56-320 Krośnice.

Mają Państwo możliwość dostępu do swoich danych, w tym uzyskania ich kopii, sprostowania danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia podanych danych do innego administratora danych. Mogą Państwo także skorzystać z prawa do wniesienia skargi do organu nadzorczego. W każdym czasie mogą Państwo cofnąć zgodę, kontaktując się z nami pod adresem naszego inspektora danych: ochronadanych@familjna.pl. Cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Jeżeli chcą Państwo, abyśmy zachowali Państwa CV w naszej bazie, prosimy umieścić dodatkowo w CV następującą zgodę:

„Zgadzam się na przetwarzanie przez Grupa Familijna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. danych osobowych zawartych w moim zgłoszeniu rekrutacyjnym dla celów przyszłych rekrutacji”.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    9 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.