Najnowsze oferty pracy

  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    18 godz.
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Procesu Technologicznego

Bakoma Sp. z o. o.
Elżbietów
starszy specjalista (senior) / kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
813 dni temu
Największą wartością firmy Bakoma są nasi pracownicy!

www.bakoma.pl

Wiodący producent wyrobów branży mleczarskiej Firma Bakoma Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem firmy, oraz wprowadzeniem nowych produktów na rynek, poszukuje Kandydatów na stanowisko: 

Kierownik Procesu Technologicznego
Miejsce pracy: Elżbietów
  • Zapewnienie ciągłości produkcji.
  • Współpraca z Kierownikiem ds. Produkcji w zakresie planowania produkcji.
  • Współpraca z Zespołem ds. Kontroli Jakości w zakresie jakości produktów podawanych na maszyny.
  • Optymalne wykorzystanie urządzeń technologicznych.
  • Rozliczanie strat technologicznych z uwzględnieniem pobranej ilości mleka, dodatków a przekazaną ilością na pakownię, raportowanie każdej zmiany do Dyrektora Działu Produkcji.
  • Nadzór nad wykonywanymi przeglądami linii procesowych.
  • Obniżanie zużycia wody, pary, energii elektrycznej.
  • Analiza występujących problemów podczas prowadzenia procesu przygotowania wyrobów do pakowania, analiza strat procesowych w stosunku do założonych norm oraz praca nad ich obniżaniem.
  • Polityka kadrowa- przygotowanie i realizacja planów urlopowych dla swoich podwładnych, współpraca z Asystentem Działu Produkcji w zakresie polityki kadrowej, motywacja podległych pracowników.
  • Prowadzenie szkoleń stanowiskowych nowym pracownikom.
  • Aktywne uczestnictwo w procesach wdrażania i usprawniania systemów zarządzania jakością w zakresie związanym z właściwością zajmowanego stanowiska oraz w zakresach zlecanych przez osoby nominowane przez Zarząd na stanowiska pełnomocników lub koordynatorów, odpowiedzialnych za wdrożenie tych systemów.
  • Wykształcenie Wyższe kierunek technologia żywności.
  • Minimum dwa lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku.
  • Mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego.
  • Książeczka sanepidowska.
  • Zaangażowanie w codzienną pracę, dyspozycyjność.
  • Stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
  • Niezbędne narzędzia do pracy na stanowisku.
  • Bezpłatny dojazd autobusem pracowniczym z okolic Sochaczewa, Żyrardowa i Łowicza.
  • Możliwość rozwoju zawodowego, udział w szkoleniach.
  • Ciekawą, pełną wyzwań pracę.
Bakoma Sp. z o.o. powstała po 1989 roku i jest czołowym polskim producentem galanterii mlecznej. Jest spółką ze 100% polskim kapitałem. Produkcja odbywa się w nowoczesnym zakładzie w Elżbietowie. W osiągnięciu najwyższej jakości produktów firma Bakoma wdrożyła kolejno:
  • system HACCP od początku uruchomienia produkcji produktów mlecznych,
  • ISO 9001 – „System zarządzania jakością” – od 1999 roku,
  • ISO 14001 „System zarządzania środowiskowego” – od 2005 roku,
  • ISO 22000 – „System zarządzania bezpieczeństwem żywności” – od 2007 roku,
  • Certyfikacja na zgodność z normami BRC i IFS – od 2012 roku.
Nieustannie unowocześniamy linie produkcyjne, poszukujemy lepszych rozwiązań technologicznych, wprowadzamy innowacyjne naturalne produkty. Rozwijamy się, aby przynosić radość z natury.
DOŁĄCZ DO NAS!
https://bakoma.pl/o-bakomie/praca-u-nas/
 

Poznaj

Bakoma Sp. z o.o.

Poznaj nas!

Grupa BZK to przede wszystkim firmy produkcyjne, dynamicznie działające w branży paliw odnawialnych, przemysłu zbożowego i mleczarskiego.

Wśród naszych najbardziej rozpoznawalnych firm znajduje się oczywiście Bakoma Sp. z o. o. oraz Polskie Młyny Sp. z o. o., których zakłady produkcyjne zlokalizowane są w powiecie sochaczewskim. Grupa BZK to jednak wiele więcej podmiotów, które prężnie się rozwijają i mają jedne z bardziej nowoczesnych zakładów produkcyjnych w Polsce. Do Grupy BZK należą również:
  • Bioagra S.A. – spółka zlokalizowana w powiecie nyskim, będąca obecnie największym w Polsce producentem bioetanolu i etanolu wytwarzanego z ziarna kukurydzy. Spółka w 2019 roku została Pracodawcą Roku powiatu nyskiego.  Spółka stale inwestuje oraz zwiększa swoje zatrudnienie.
  • Bioagra – Oil S.A. – producent estrów metylowych oraz gliceryny o jakości farmaceutycznej, spółka zlokalizowana w Tychach.
  • Komagra Sp. z o. o. – producent oleju rzepakowego na cele techniczne; spółka zlokalizowane w Tychach.
  • BZK Alco S.A. – producent alkoholu spożywczego; spółka zlokalizowane w Janikowie (powiat kozienicki).
  • Staoil Sp. z o. o. - wytwarza wysokiej jakości olej rzepakowy surowy przeznaczony na cele techniczne i paszowe.
  • BZK Group Sp. z o. o. – spółka, która zajmuje się skupem surowców oraz sprzedażą.
  • BZK i Wspólnicy Sp. z o. o. –spółka świadcząca usługi doradcze m.in. z obszaru handlu, logistyki, zakupów i HR dla pozostałych spółek z Grupy BZK. Biuro spółki zlokalizowane jest w powiecie warszawskim zachodnim (gmina Ożarów Mazowiecki).
Wszystkie spółki razem tworzą jedną z największych w Polsce grup przetwórstwa rolnego.

Rekrutujemy również do naszych czterogwiazdkowych hoteli: Hotel Słoneczny Młyn w BydgoszczyHotel Tęczowy Młyn w Kielcach.

Proces Rekrutacji w BZK Group

Krok ikona rozmowa telefoniczna Rozmowa telefoniczna
Krok ikona spotkanie Rozmowa Rekrutacyjna
Krok ikona propozycja współpracy Propozycja współpracy

Podobne oferty

  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    18 godz.
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.