Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    16 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik pensjonatu

Fregata Usługi Gastronomiczno - Hotelarskie
dolnośląskie, Zagórze Śląskie nad Jeziorem Bystrzyckim w Górach Sowich
praca stacjonarna
3656 dni temu

Ogłoszenie numer: 549696, z dnia 2014-11-19

Fregata Usługi Gastronomiczno - Hotelarskie

www.fregata.org

 

Pensjonat z Restauracją FREGATA jest bardzo znany na Dolnym Śląsku. Jest to miejsce bardzo wyjątkowe jeżeli chodzi o wystrój, LOKALIZACJĘ i panujący tu klimat oraz formułę prowadzenia tego "domu gościnnego". Obiekt jest bardzo oblegany przez rzeszę stałych oraz nowych Gości.

 

Pensjonat  w Zagórzu Śląskim usytuowany nad samym Jeziorem Bystrzyckim w Górach Sowich

obecnie poszukuje doświadczonej osoby do SAMODZIELNEGO prowadzenia i zarządzania obiektem restauracyjno - hotelowym w charakterze

MANAGER Restauracji i Pensjonatu / osoba samodzielnie prowadząca pensjonat z restauracją


Kierownik pensjonatu

Miejsce pracy: dolnośląskie, Zagórze Śląskie nad Jeziorem Bystrzyckim w Górach Sowich

Nr Ref.: dolnośląskie/2014

 

Opis stanowiska

  • bieżąca administracja obiektem
  • dobór i szkolenie serwisowe podległego personelu
  • przestrzeganie procedur: marketingowych, jakościowych obsługi gości pensjonatu oraz produktu
  • wykonywanie planów marketingowych i sprzedażowych założonych przez Właścicieli
  • organizacja i rozliczanie z efektów pracy podległego personelu
  • kontrola i rozliczenie restauracji w ramach obowiązujących receptur oraz kalkulacji

Wymagania

  • wykształcenie minimum średnie branżowe (hotelarskie lub gastronomiczne)
  • znajomość minimum 1 jednego języka obcego ( angielski lub niemiecki ) - w stopniu bardzo dobrym ( w mowie i piśmie )
  • minimum 4 letnie doświadczenie w branży hotelarsko - gastronomicznej na samodzielnym stanowisku kierowniczym
  • doświadczenie w kierowaniu zespołem pracowników - w branży gastronomiczno - hotelarskiej
  • odbyte branżowe kursy oraz szkolenia lub doświadczenie w zakresie serwisowym jeżeli chodzi o "gościnność usługową "     
  • znajomość i doświadczenie w pracy na branżowych / komputerowych systemach rozliczeniowych gastronomi i hoteli
  • wysoka kultura osobista
  • mile widziane osoby niepalące

Oferujemy

  • bardzo dobre wynagrodzenie uzależnione od efektów pracy
  • premię za dodatkowe obroty i sprzedaż
  • dodatek finansowy do zakwaterowania - przy zmianie miejsca zamieszkania
  • dodatkowe świadczenia socjalne w przypadku Kandydata, który będzie posiadał rodzinę
  • szkolenia w prestiżowych obiektach gastronomiczno - hotelarskich
  • po roku współpracy / okresie próbnym - istnieje możliwość dzierżawy prowadzonego przez Kandydata pensjonatu!



Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    16 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...