Manpower to światowy lider w dziedzinie HR o ponad 60-cio letniej tradycji. Nasza firma jest obecna w 82 krajach, na terenie Polski mamy 50 oddziałów. Współpracujemy z 400 000 klientów rocznie, w tym małymi i średnimi przedsiębiorstwami ze wszystkich sektorów, a także największymi światowymi korporacjami. Nasze usługi obejmują pracę tymczasową, rekrutację pracowników stałych, zatrudnienie zewnętrzne oraz doradztwo personalne. Obecnie dla jednego z naszych Klientów poszukujemy Kandydatów na stanowisko:
Kierownik Oddziału - branża gastronomiczna
Praca Stała
Miejsce pracy: Rawicz
Nr Ref.: KO/02/CII
Zadania:
- Zarządzanie kuchnią zbiorowego żywienia
- Zarządzanie podległym personelem (ok. 30 pracowników)
- Utrzymanie dobrych relacji z klientami
- Nadzór nad planowaniem dietetycznym, dystrybucją posiłków i magazynem
- Nadzór nad dokumentacją HACCP
- Ustalanie potrzeb w zakresie maszyn, urządzeń i sprzętu
- Szkolenia podległego personelu
- Doświadczenie w zarządzaniu kuchnią min. 2 lata
- Wykształcenie min. średnie, związane z technologią żywienia lub o profilu dietetycznym
- Znajomość zasad dietetyki
- Znajomość systemu HACCP
- Posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Prawo jazdy kat. B
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
- Praca w firmie o 20-letnim doświadczeniu
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Możliwość zdobycia doświadczenia w zarządzaniu 30-osobowym zespołem