Kierownik Obszaru
Miejsce pracy:
Warszawa i woj. mazowieckie
Warszawa i woj. mazowieckie
Zakres obowiązków:
- wysoka efektywność w zarządzaniu placówkami gastronomicznymi
- realizacja planów sprzedażowych
- nadzór operacyjny nad podległymi placówkami gastronomicznymi w wyznaczonym regionie (procesy operacyjne oraz funkcjonowanie procedur i standardów)
- rozwijanie marki poprzez otwieranie nowych lokalizacji
- budowanie zmotywowanych zespołów oraz wspieranie w tym zadaniu partnerów biznesowych (placówki franczyzowe)
Wymagania:
Oferujemy:
- warunek konieczny : minimum 2 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej lub pokrewnej
- wysoko rozwinięte umiejętności managerskie
- bardzo dobra organizacja pracy, zarzadzanie czasem
- wysoko rozwinięte kompetencje interpersonalne
- ukierunkowanie na osiąganie wyników oraz konsekwencja w realizacji założonych celów
- umiejętności strategicznego i analitycznego myślenia
- inicjatywa i skuteczność w działaniu
- gotowość do podróży służbowych (konieczne prawo jazdy)
- umowa o pracę
- stałe wynagrodzenie połączone z systemem premiowym za osiągane wyniki oraz realizowane zadania
- udział w rozwoju firmy o ugruntowanej pozycji na rynku
- ciekawą i samodzielna pracę