W związku z rozwojem poszukujemy do naszego zespołu osoby na stanowisko:
Kierownik obiektu - punkt gastronomiczny / katering
Miejsce pracy: Olsztyn
Opis stanowiska:
- zarządzanie personelem
- zapewnienie odpowiedniej jakości usług żywienia zgodnych z zawartymi umowami.
- prowadzenie dokumentacji księgowej i magazynowej. raportów kasowych, wystawianie faktur.
- nadzorowanie stanu sanitarnego pomieszczeń i urządzeń.
- odpowiedzialność za produkcję, przechowywanie i ekspedycję produktów
- organizowanie uroczystości, spotkań biznesowych, imprez rodzinnych.
- odpowiedzialność za bezwzględne przestrzeganie reżimu higieniczno-sanitarnego.
- nadzorowania gospodarki odpadami powstałymi w wyniku prowadzonej działalności.
Od kandydata oczekujemy:
- co najmniej 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii
- wykształcenie średnie kierunkowe ( preferowana dietetyka, technologia żywności lub pokrewne )
- praktycznej wiedzy z zakresu żywienia zbiorowego ( podstawy dietetyki, produkcja i jakość posiłków)
- dobrej znajomości obsługi komputera i sprzętów biurowych,
- znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO
- znajomość przepisów prawa pracy oraz procesów kadrowych
- dyspozycyjności
- umiejętności zarządzania czasem pracy ( własnej i podwładnych )
- systematyczności i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań
- umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem
- kreatywności, umiejętności organizacyjnych
- posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
Oferujemy:
- Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- Samodzielność i wsparcie przełożonego
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
- Stabilne warunki prac