Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Warmińsko-mazurskie Olsztyn Kierownik Lokalu Gastronomicznego Olsztyn
Kierownik obiektu - punkt gastronomiczny / katering

Kierownik obiektu - punkt gastronomiczny / katering

Grupa Kapitałowa Naprzód
Olsztyn
praca stacjonarna
1724 dni temu

W związku z rozwojem poszukujemy do naszego zespołu osoby na stanowisko:

 

Kierownik obiektu - punkt gastronomiczny / katering
Miejsce pracy: Olsztyn
Opis stanowiska:
  • zarządzanie personelem
  • zapewnienie odpowiedniej jakości usług żywienia zgodnych z zawartymi umowami.
  • prowadzenie dokumentacji księgowej i magazynowej. raportów kasowych, wystawianie faktur.
  • nadzorowanie stanu sanitarnego pomieszczeń i urządzeń.
  • odpowiedzialność za produkcję, przechowywanie i ekspedycję produktów
  • organizowanie uroczystości, spotkań biznesowych, imprez rodzinnych.
  • odpowiedzialność za bezwzględne przestrzeganie reżimu higieniczno-sanitarnego.
  • nadzorowania gospodarki odpadami powstałymi w wyniku prowadzonej działalności.
Od kandydata oczekujemy:
  • co najmniej 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii
  • wykształcenie średnie kierunkowe ( preferowana dietetyka, technologia żywności lub pokrewne )
  • praktycznej wiedzy z zakresu żywienia zbiorowego ( podstawy dietetyki, produkcja i jakość posiłków)
  • dobrej znajomości obsługi komputera i sprzętów biurowych,
  • znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO
  • znajomość przepisów prawa pracy oraz procesów kadrowych
  • dyspozycyjności
  • umiejętności zarządzania czasem pracy ( własnej i podwładnych )
  • systematyczności i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań
  • umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem
  • kreatywności, umiejętności organizacyjnych
  • posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
Oferujemy:
  • Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • Samodzielność i wsparcie przełożonego
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
  • Stabilne warunki prac
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...