Najnowsze oferty pracy

  • Szef / Kierownik kuchni

    Chez Nano   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    3 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Zakres obowiązków: Gotowanie i prezentacja potraw w ruchliwym środowisku; Zarządzanie zapasami i kontrola inwentarza; Rekrutacja, szkolenie i coaching zespołu; Utrzymanie higieny osobistej i...
  • Szef kuchni

    Chez Nano   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    5 dni
    Idealny szef kuchni będzie miał następujące cechy: Zdolność do gotowania i prezentowania potraw zgodnie ze specyfikacją w ruchliwym otoczeniu. Zdolność do dostarczania żywności GP% zgodnie z budżetem. Doświadczenie w inwentaryzacji i zarządzaniu kontrolą zapasów. Doskonałe...
  • Chef

    Chez Nano   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    6 dni
    Knowledge of French / English and experience in the industry are mandatory. Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure.
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Bielsko-Biała, Mostowa 5    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Lokalu

DP Polska S.A.
Wrocław
praca stacjonarna
1803 dni temu

Ogłoszenie numer: 2823734, z dnia 2019-12-12

DP Polska S.A.

Domino`s Pizza – znana i ceniona na całym świecie marka, posiadająca ponad 13000 lokali na przeszło 70 rynkach, światowy lider w dostawie pizzy, trzykrotny zdobywca prestiżowego tytułu „Pizza Chain of The Year”, w związku z intensywną ekspansją na polskim rynku i otwarciami kolejnych pizzerii, poszukuje kandydatów zainteresowanych pracą na stanowisku:

Kierownik Lokalu

Miejsce pracy: Wrocław

 

Opis stanowiska

  • Nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem lokalu zgodnie z obowiązującymi standardami
  • Zarządzanie personelem
  • Kontrola kosztów
  • Składanie zamówień
  • Szkolenie pracowników
  • Dbanie o zachowanie obowiązujących standardów
  • Raportowanie wyników do kierownika regionalnego

Wymagania

  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • Dobra znajomość pakietu MS Office
  • Pozytywna energia i nastawienie na wynik
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Komunikatywność
  • Znajomość j. angielskiego w stopniu komunikatywnym (dodatkowy atut)

Oferujemy

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Możliwość rozwoju zawodowego w strukturach organizacji
  • Szkolenia
  • Prywatną opiekę medyczną Medicover oraz pakiet Multisport
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef / Kierownik kuchni

    Chez Nano   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    3 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Zakres obowiązków: Gotowanie i prezentacja potraw w ruchliwym środowisku; Zarządzanie zapasami i kontrola inwentarza; Rekrutacja, szkolenie i coaching zespołu; Utrzymanie higieny osobistej i...
  • Szef kuchni

    Chez Nano   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    5 dni
    Idealny szef kuchni będzie miał następujące cechy: Zdolność do gotowania i prezentowania potraw zgodnie ze specyfikacją w ruchliwym otoczeniu. Zdolność do dostarczania żywności GP% zgodnie z budżetem. Doświadczenie w inwentaryzacji i zarządzaniu kontrolą zapasów. Doskonałe...
  • Chef

    Chez Nano   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    6 dni
    Knowledge of French / English and experience in the industry are mandatory. Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure.
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Bielsko-Biała, Mostowa 5    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...