Kierownik lokalu (pizzeria)
Miejsce pracy:
Gdynia
Gdynia
Zakres obowiązków:
- odpowiedzialność za funkcjonowanie lokalu (kontrola pracowników, jakości produktu i serwisu)
- budowanie zespołu pracowników oraz tworzenie w restauracji przyjaznej atmosfery pracy
- zapewnienie wysokiego poziomu obsługi Klientów
- realizacja planów operacyjnych i finansowych
- kontrola kosztów związanych z prowadzeniem restauracji
Wymagania:
Zapewniamy:
-
minimum roczne doświadczenie na podobnym stanowisku, w branży gastronomicznej
-
odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy
-
wykształcenie min. średnie pełne
-
umiejętność zarządzania zespołem
-
umiejętność podejmowania decyzji
-
ukierunkowanie na osiąganie wyników oraz konsekwencja w realizacji założonych celów
-
elastyczność i otwartość na zmiany
-
współpracę na podstawie umowy o pracę
-
atrakcyjne wynagrodzenie połączone z systemem premiowym za osiągane wyniki
-
udział w rozwoju firmy o ugruntowanej pozycji na rynku
-
ciekawą i samodzielna pracę w młodym zespole