聽聽聽
Kierownik lokalu (pizzeria)
Miejsce pracy:
Gdynia
Gdynia
Zakres obowi膮zk贸w:
- odpowiedzialno艣膰 za funkcjonowanie lokalu (kontrola pracownik贸w, jako艣ci produktu i serwisu)聽
- budowanie zespo艂u pracownik贸w oraz tworzenie w restauracji przyjaznej atmosfery pracy
- zapewnienie wysokiego poziomu obs艂ugi Klient贸w
- realizacja plan贸w operacyjnych i finansowych
- kontrola koszt贸w zwi膮zanych z prowadzeniem restauracji
Wymagania:
Zapewniamy:
-
minimum roczne do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, w bran偶y gastronomicznej
-
odpowiedzialno艣膰 oraz dobra organizacja pracy
-
wykszta艂cenie min. 艣rednie pe艂ne
-
umiej臋tno艣膰 zarz膮dzania zespo艂em
-
umiej臋tno艣膰 podejmowania decyzji
-
ukierunkowanie na osi膮ganie wynik贸w oraz konsekwencja w realizacji za艂o偶onych cel贸w
-
elastyczno艣膰 i otwarto艣膰 na zmiany
-
wsp贸艂prac臋 na podstawie umowy o prac臋
-
atrakcyjne wynagrodzenie po艂膮czone z systemem premiowym za osi膮gane wyniki
-
udzia艂 w rozwoju firmy o ugruntowanej pozycji na rynku
-
ciekaw膮 i samodzielna prac臋 w m艂odym zespole