Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gda艅sk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat   8 500 z艂 brutto/mies.
    4 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarz膮dzanie prac膮 podleg艂ego Zespo艂u; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadz贸r i kierowanie stref膮 produkcji oraz obs艂ug膮 Klienta. Kontrola i zarz膮dzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ko艂baskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    3 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarz膮dzanie prac膮 podleg艂ego Zespo艂u; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadz贸r i kierowanie stref膮 produkcji oraz obs艂ug膮 Klienta. Kontrola i zarz膮dzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   G艂uch贸w (pow. skierniewicki, gm. G艂uch贸w)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    4 dni
    Zadania: Zarz膮dzanie prac膮 podleg艂ego Zespo艂u; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadz贸r i kierowanie stref膮 produkcji oraz obs艂ug膮 Klienta; Kontrola i zarz膮dzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozlicze艅, kontrola dostaw i stan贸w magazynowych; Aktywne d膮偶enie do podniesienia rentowno艣ci...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   艁贸d藕    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    4 dni
    Zadania: Zarz膮dzanie prac膮 podleg艂ego Zespo艂u; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadz贸r i kierowanie stref膮 produkcji oraz obs艂ug膮 Klienta; Kontrola i zarz膮dzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozlicze艅, kontrola dostaw i stan贸w magazynowych; Aktywne d膮偶enie do podniesienia rentowno艣ci...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Piotrk贸w Trybunalski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    4 dni
    Zadania: Zarz膮dzanie prac膮 podleg艂ego Zespo艂u; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadz贸r i kierowanie stref膮 produkcji oraz obs艂ug膮 Klienta; Kontrola i zarz膮dzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozlicze艅, kontrola dostaw i stan贸w magazynowych; Aktywne d膮偶enie do podniesienia rentowno艣ci...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsi臋biorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋
    11 dni
    Zadania: Zarz膮dzanie zespo艂em: wspieranie, motywacja, wyznaczanie cel贸w. Optymalizacja koszt贸w: zarz膮dzanie bud偶etem, poszukiwanie oszcz臋dno艣ci. Kontrola jako艣ci: utrzymanie wysokich standard贸w obs艂ugi. Zadowolenie klient贸w i personelu: kreowanie pozytywnych do艣wiadcze艅. Zarz膮dzanie...
  • Zast臋pca Managera Restauracji

    Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / mened偶er  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    5 dni
    Twoje g艂贸wne zadania: efektywne zarz膮dzanie restauracj膮 oraz podleg艂ym personelem we wsp贸艂pracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pe艂nej satysfakcji obs艂ugiwanych Go艣ci poprzez dostarczanie produkt贸w i us艂ug najwy偶szej jako艣ci; prowadzenie cyklicznych szkole艅 z zakresu obs艂ugi...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o prac臋  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zakres obowi膮zk贸w: Zapewnienie wysokiej jako艣ci przygotowywanych da艅 (a la carte, bufety, obs艂uga imprez) Zarz膮dzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towar贸w; Opracowanie nowego menu co p贸艂 roku; Organizacja pracy zespo艂u kuchni i nadzorowanie dzia艂ania kuchni; Wsp贸艂praca...
  • Zast臋pca managera restauracji

    Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / mened偶er  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    10 dni
    Zadania: Zarz膮dzanie restauracj膮 i personelem; Zapewnienie wysokiej jako艣ci obs艂ugi klient贸w; Organizacja szkole艅 dla personelu; Wsp贸艂praca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
  • Zast臋pca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Pozna艅 Centrum   Pozna艅    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    11 dni
    Twoja misja B臋dziesz wspiera膰 kierownika dzia艂u w zapewnieniu wysokiej jako艣ci us艂ug 艣wiadczonych przez restauracj臋 oraz dbanie o jak najlepsze do艣wiadczenia go艣ci. B臋dziesz nadzorowa艂 zesp贸艂, aby zapewni膰 serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzeda偶...
Zobacz wi臋cej ofert pracy

Kierownik lokalu (pizzeria)

TelePizza Poland Sp. z o.o.
Gdynia
praca stacjonarna
2873 dni temu

聽聽聽


Kierownik lokalu (pizzeria)

Miejsce pracy:

Gdynia




Zakres obowi膮zk贸w:
  • odpowiedzialno艣膰 za funkcjonowanie lokalu (kontrola pracownik贸w, jako艣ci produktu i serwisu)聽
  • budowanie zespo艂u pracownik贸w oraz tworzenie w restauracji przyjaznej atmosfery pracy
  • zapewnienie wysokiego poziomu obs艂ugi Klient贸w
  • realizacja plan贸w operacyjnych i finansowych
  • kontrola koszt贸w zwi膮zanych z prowadzeniem restauracji
Wymagania:
  • minimum roczne do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, w bran偶y gastronomicznej

  • odpowiedzialno艣膰 oraz dobra organizacja pracy

  • wykszta艂cenie min. 艣rednie pe艂ne

  • umiej臋tno艣膰 zarz膮dzania zespo艂em

  • umiej臋tno艣膰 podejmowania decyzji

  • ukierunkowanie na osi膮ganie wynik贸w oraz konsekwencja w realizacji za艂o偶onych cel贸w

  • elastyczno艣膰 i otwarto艣膰 na zmiany

Zapewniamy:
  • wsp贸艂prac臋 na podstawie umowy o prac臋

  • atrakcyjne wynagrodzenie po艂膮czone z systemem premiowym za osi膮gane wyniki

  • udzia艂 w rozwoju firmy o ugruntowanej pozycji na rynku

  • ciekaw膮 i samodzielna prac臋 w m艂odym zespole

Nie zapomnij dopisa膰 klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych osobowych przez firm臋 Telepizza Poland Sp. z o.o. z siedzib膮 w Warszawie ul. Post臋pu 6 dla potrzeb niezb臋dnych do realizacji procesu rekrutacyjnego, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2002 r. Nr. 101, poz. 926 z po藕. zm.). Przyjmuj臋 do wiadomo艣ci, 偶e przys艂uguje mi prawo wgl膮du do tre艣ci moich danych oraz ich poprawiania."
 

Podobne oferty

  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gda艅sk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat   8 500 z艂 brutto/mies.
    4 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarz膮dzanie prac膮 podleg艂ego Zespo艂u; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadz贸r i kierowanie stref膮 produkcji oraz obs艂ug膮 Klienta. Kontrola i zarz膮dzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ko艂baskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    3 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarz膮dzanie prac膮 podleg艂ego Zespo艂u; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadz贸r i kierowanie stref膮 produkcji oraz obs艂ug膮 Klienta. Kontrola i zarz膮dzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   G艂uch贸w (pow. skierniewicki, gm. G艂uch贸w)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    4 dni
    Zadania: Zarz膮dzanie prac膮 podleg艂ego Zespo艂u; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadz贸r i kierowanie stref膮 produkcji oraz obs艂ug膮 Klienta; Kontrola i zarz膮dzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozlicze艅, kontrola dostaw i stan贸w magazynowych; Aktywne d膮偶enie do podniesienia rentowno艣ci...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   艁贸d藕    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    4 dni
    Zadania: Zarz膮dzanie prac膮 podleg艂ego Zespo艂u; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadz贸r i kierowanie stref膮 produkcji oraz obs艂ug膮 Klienta; Kontrola i zarz膮dzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozlicze艅, kontrola dostaw i stan贸w magazynowych; Aktywne d膮偶enie do podniesienia rentowno艣ci...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Piotrk贸w Trybunalski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    4 dni
    Zadania: Zarz膮dzanie prac膮 podleg艂ego Zespo艂u; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadz贸r i kierowanie stref膮 produkcji oraz obs艂ug膮 Klienta; Kontrola i zarz膮dzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozlicze艅, kontrola dostaw i stan贸w magazynowych; Aktywne d膮偶enie do podniesienia rentowno艣ci...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsi臋biorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋
    11 dni
    Zadania: Zarz膮dzanie zespo艂em: wspieranie, motywacja, wyznaczanie cel贸w. Optymalizacja koszt贸w: zarz膮dzanie bud偶etem, poszukiwanie oszcz臋dno艣ci. Kontrola jako艣ci: utrzymanie wysokich standard贸w obs艂ugi. Zadowolenie klient贸w i personelu: kreowanie pozytywnych do艣wiadcze艅. Zarz膮dzanie...
  • Zast臋pca Managera Restauracji

    Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / mened偶er  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    5 dni
    Twoje g艂贸wne zadania: efektywne zarz膮dzanie restauracj膮 oraz podleg艂ym personelem we wsp贸艂pracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pe艂nej satysfakcji obs艂ugiwanych Go艣ci poprzez dostarczanie produkt贸w i us艂ug najwy偶szej jako艣ci; prowadzenie cyklicznych szkole艅 z zakresu obs艂ugi...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o prac臋  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zakres obowi膮zk贸w: Zapewnienie wysokiej jako艣ci przygotowywanych da艅 (a la carte, bufety, obs艂uga imprez) Zarz膮dzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towar贸w; Opracowanie nowego menu co p贸艂 roku; Organizacja pracy zespo艂u kuchni i nadzorowanie dzia艂ania kuchni; Wsp贸艂praca...
  • Zast臋pca managera restauracji

    Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / mened偶er  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    10 dni
    Zadania: Zarz膮dzanie restauracj膮 i personelem; Zapewnienie wysokiej jako艣ci obs艂ugi klient贸w; Organizacja szkole艅 dla personelu; Wsp贸艂praca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
  • Zast臋pca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Pozna艅 Centrum   Pozna艅    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o prac臋  pe艂ny etat
    11 dni
    Twoja misja B臋dziesz wspiera膰 kierownika dzia艂u w zapewnieniu wysokiej jako艣ci us艂ug 艣wiadczonych przez restauracj臋 oraz dbanie o jak najlepsze do艣wiadczenia go艣ci. B臋dziesz nadzorowa艂 zesp贸艂, aby zapewni膰 serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzeda偶...