Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    22 godz.
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Opolskie Opole Manager Restauracji Opole
Kierownik Lodziarnio-Kawiarni

Kierownik Lodziarnio-Kawiarni

GRYCAN Lodziarnie Firmowe Sp. z o.o. Sp. k.
Opole
praca stacjonarna
2886 dni temu

Marka Grycan jest obecna na polskim rynku od 2004 roku. W ciągu zaledwie 12 lat istnienia, firma rozwinęła największą sieć kawiarnio-lodziarni w Polsce, liczącą dzisiaj ponad 140 lokali, oferując konsumentom najwyższej jakości lody o wyjątkowym smaku, tworzone przy użyciu tradycyjnych metod z najwyższej jakości naturalnych składników.

 

W związku z dynamicznym rozwojem swojej sieci firma Grycan poszukuje kandydatów na stanowisko:

Kierownik Lodziarnio-Kawiarni
Miejsce pracy: Opole

 

Oferujemy:

  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjny system premiowy
  • przyjazną atmosferę pracy

Zakres obowiązków:

  • realizowanie planów sprzedażowych kawiarni poprzez efektywne wykorzystanie dostępnych środków i narzędzi
  • organizowanie pracy zespołu, rozliczanie czasu pracy, motywowanie zespołu do osiągania wysokich wyników
  • rekrutacja, zatrudnienie i zapewnienie skutecznego wdrożenia nowych pracowników oraz rozwój ich umiejętności w trakcie zatrudnienia
  • organizacja i nadzór produkcji w punkcie (zakupy surowców, jakość produktów, rozliczenie produkcji)
  • czynności związane z zamykaniem punktu, rozliczanie dziennej sprzedaży i gotówki, remanenty, wyliczanie wskaźników
  • profesjonalna obsługa Gości

Od kandydatów oczekujemy:

  • doświadczenia w pracy w gastronomii na stanowisku kierowniczym
  • umiejętności zarządzania zespołem pracowników oraz bardzo dobrej organizacji pracy swojej i zespołu
  • samodzielności i wysokiej samodyscypliny
  • obsługi komputera w zakresie MS Office
  • bardzo dobrych umiejętności interpersonalnych
    i wysokiej kultury osobistej
  • zaangażowania i chęci uczenia się
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    22 godz.
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...