Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja Twoją misją będzie kompleksowe kierowanie i nadzorowanie pracy działu gastronomii hotelu Novotel & Ibis Poznań Centrum ( 516 pokoi, przestrzenie konferencyjne 2 tyś m2) złożonego z: Konferencje & bankiety, śniadania, kawiarnia WiseCafe, restauracja Winestone, Room Service oraz...
  • Kierownik Restauracji / Kawiarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki, Lotnisko Modlin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    1 dni
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Kierownik Kawiarni na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    1 dni
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Lodziarnio-Kawiarni

GRYCAN Lodziarnie Firmowe Sp. z o.o. Sp. k.
Poznań
praca stacjonarna
2950 dni temu

Marka Grycan jest obecna na polskim rynku od 2004 roku. W ciągu zaledwie 12 lat istnienia, firma rozwinęła największą sieć kawiarnio-lodziarni w Polsce, liczącą dzisiaj ponad 140 lokali, oferując konsumentom najwyższej jakości lody o wyjątkowym smaku, tworzone przy użyciu tradycyjnych metod z najwyższej jakości naturalnych składników.

 

W związku z dynamicznym rozwojem swojej sieci firma Grycan poszukuje kandydatów na stanowisko:

Kierownik Lodziarnio-Kawiarni
Miejsce pracy: Poznań

 

Oferujemy:

  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjny system premiowy
  • przyjazną atmosferę pracy

Zakres obowiązków:

  • realizowanie planów sprzedażowych kawiarni poprzez efektywne wykorzystanie dostępnych środków i narzędzi
  • organizowanie pracy zespołu, rozliczanie czasu pracy, motywowanie zespołu do osiągania wysokich wyników
  • rekrutacja, zatrudnienie i zapewnienie skutecznego wdrożenia nowych pracowników oraz rozwój ich umiejętności w trakcie zatrudnienia
  • organizacja i nadzór produkcji w punkcie (zakupy surowców, jakość produktów, rozliczenie produkcji)
  • czynności związane z zamykaniem punktu, rozliczanie dziennej sprzedaży i gotówki, remanenty, wyliczanie wskaźników
  • profesjonalna obsługa Gości

Od kandydatów oczekujemy:

  • doświadczenia w pracy w gastronomii na stanowisku kierowniczym
  • umiejętności zarządzania zespołem pracowników oraz bardzo dobrej organizacji pracy swojej i zespołu
  • samodzielności i wysokiej samodyscypliny
  • obsługi komputera w zakresie MS Office
  • bardzo dobrych umiejętności interpersonalnych
    i wysokiej kultury osobistej
  • zaangażowania i chęci uczenia się
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja Twoją misją będzie kompleksowe kierowanie i nadzorowanie pracy działu gastronomii hotelu Novotel & Ibis Poznań Centrum ( 516 pokoi, przestrzenie konferencyjne 2 tyś m2) złożonego z: Konferencje & bankiety, śniadania, kawiarnia WiseCafe, restauracja Winestone, Room Service oraz...
  • Kierownik Restauracji / Kawiarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki, Lotnisko Modlin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    1 dni
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Kierownik Kawiarni na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    1 dni
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...