AmRest Holdings SE jest największą niezależną firmą prowadzącą sieci restauracji w Europie Środkowo-Wschodniej. Od prawie 20 lat Spółka rozwija portfolio wyśmienitych marek, liderów w swoich kategoriach, takich jak KFC, Pizza Hut, Burger King oraz Starbucks. Działamy w oparciu o franczyzę i współpracę typu joint venture. Od 2011 roku AmRest jest właścicielem marki La Tagliatella, która rozwijana jest zarówno przez restauracje będące własnością spółki, jak i działające na zasadzie franczyzy. Obecnie restauracje tego włoskiego konceptu możemy znaleźć w Hiszpanii, Francji, Niemczech, Stanach Zjednoczonych, Chinach i Indiach. Od grudnia 2012 w wyniku nabycia większościowego pakietu udziałów w firmie Blue Horizon AmRest stał się również właścicielem dwóch doskonale prosperujących, chińskich marek: Blue Frog i KABB (łącznie 11 restauracji). Na główna siedzibę naszej firmy wybrano Wrocław, skąd zarządzamy prawie 700 restauracjami w segmencie restauracji szybkiej obsługi (Quick Service Restaurants) i restauracji z obsługą kelnerską (Casual Dining Restaurants). Każdego dnia ponad 15.000 pracowników AmRest, poprzez naszą kulturę „WSZYSTKO JEST MOŻLIWE!” dostarcza wyborne smaki oraz wyjątkową obsługę po przystępnej cenie.
- Samodzielne zarządzanie kawiarnią
- Odpowiedzialność za wyniki finansowe
- Budowanie zespołu Partnerów
- Kreowanie wyjątkowej atmosfery miejsca, w którym każdy jest mile widziany
- Tworzenie kultury pracy skoncentrowanej na Kliencie
- 1-3 letnie doświadczenie w zarządzaniu kawiarnią, restauracją lub punktem bezpośredniej obsługi Klienta
- Pasja, apetyt na życie i entuzjazm w podchodzeniu do trudnych zada
- Elastyczność, pomysłowość
- Nastawienie na naukę i rozwój osobiste
- Zdolności analityczne
- Wykształcenie wyższe
- Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
- Unikalna kultura “Bring Fun to Life”, bez polityki i biurokracji
- Praca z międzynarodowym, dynamicznym zespołem
- Intensywny rozwój zawodowy w przyjaznej atmosferze
- Troska i docenianie pracowników
- Kilkumiesięczne szkolenie, wsparcie w pracy w nowym środowisku