Firma handlowa, działająca od ponad 25 lat na rynku polskim oraz Europy Środkowej i Wschodniej, reprezentująca ponad stu producentów podzespołów do energoelektroniki, elektroniki, automatyki przemysłowej oraz urządzeń i wyposażenia warsztatowego. W swojej ofercie mamy zaplecze konferencyjne, a także hotelowe.
Kierownik hotelu i restauracji
Miejsce pracy: Piaseczno
Opis stanowiska
- Organizacja imprez i bankietów
- Zarządzanie kalendarzem hotelowym
- Pozyskiwanie nowych klientów
- Organizowanie spotkań z klientami na terenie hotelu i restauracji w celu prezentacji usług hotelowych, bankietowych i gastronomicznych
- Przyjmowanie i obsługa rezerwacji pokoi gościnnych, sal konferencyjnych i bankietowych.
- Nadzór nad rezerwacjamigrupowymi
- Opracowywanie ofert i materiałów promocyjnych dotyczących usług hotelowych i gastronomicznych
- Rozliczenia z klientami
- Nadzór nad obsługa konferencji, bankietów w trakcie ich trwania, kontakt z klientami po eventach
- Opracowywanie raportów pracy hotelu i restauracji
- Zarządzanie bieżącymi kosztami zmiennymi zgodnie z założeniami budżetu
- Przestrzeganie obowiązujących norm i standardów postępowania z żywnością
Wymagania
- Umiejętności pracy w zespole
- Umiejętności dobrego zarządzania czasem
- Znajomości pakietu MS Office
- Gotowości do pracy w systemie zmianowym
- Komunikatywnej znajomości języka angielskiego
- Chęci nauki i doskonalenia zawodowego
- Wysokiej kultury osobistej
- Doświadczenia na podobnym stanowisku
- Wykształcenia gastronomicznego lub hotelarskiego (mile widziane)
- Wykazywania się inicjatywą, kreatywnością i samodzielnością
Oferujemy
- Mieszkanie pracownicze
- Umowę o pracę
- Wynagrodzenie związane z odnoszonymi sukcesami w pracy
- Kulturę organizacyjną zorientowaną na ludzi
- Pracę w miłym zespole
- Szkolenia wprowadzające i zawodowe wspierające kwalifikacje i rozwój
- Komfortowe warunki pracy: strój służbowy, dopłatę do posiłków pracowniczych