Ogłoszenie numer: 95642, z dnia 2010-04-12
Dolina Charlotty Resort & SPA
W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów na stanowisko:
KIEROWNIK GASTRONOMII:
Miejsce pracy: Słupsk
Opis stanowiska
- raportowanie bezpośrednio do Dyrektora Hotelu;
- nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem wszystkich punktów gastronomii w hotelu;
- zarządzanie podległym personelem;
- rozliczenia magazynowe;
- planowanie harmonogramu pracy;
- prowadzenie szkoleń personelu;
- planowanie menu, rekomendacje win oraz promocje potraw i napojów;
- kontrola czystości i wystroju pomieszczeń.
Wymagania
- wykształcenie min.średnie;
- doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej lub hotelarskiej, w tym co najmniej roczna praktyka na podobnym stanowisku;
- szeroka wiedza i umiejętności z zakresu organizacji przyjęć, bankietów oraz zarządzania pracą zespołu pracowników;
- praktyczna znajomość zasad rozliczania pracy restauracji;
- znajomość języka angielskiego;
- wysokie zdolności interpersonalne.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.