Jesteśmy największym pracodawcą w województwie śląskim, zatrudniamy 5000 zadowolonych pracowników. Codziennie dbamy o to, aby warunki pracy w naszym zakładzie produkcyjnym były bardzo dobre. Chcielibyśmy, aby strefa stołówek, gdzie przebywają podczas przerw codziennie nasi pracownicy była dla nich nie tylko przyjazną przestrzenią, ale miejscem, gdzie idą z uśmiechem i wracają pełni energii do pracy.
Kierownik gastronomii
Miejsce pracy: Kornice
W związku z tym potrzebujemy osoby, która będzie:
- tworzyć kulturę pracy skoncentrowaną na kliencie,
- koordynować działalność 5 stołówek na terenie zakładu,
- koordynować podległy zespół (docelowo 30 osób), w tym przygotowywanie grafików pracy,
- nadzorować poziom stanu zapasów,
- tworzyć listy zakupowe,
- kontrolować stosowanie się do przepisów dotyczących pracy z żywnością w tym HCCP, sanepid, bhp,
- reprezentować firmę podczas kontroli zew.
Wymagania:
- Zainteresowania kulinarne, estetyzm, profesjonalizm, pozytywna energia,
- Doświadczenie na podobnym stanowisku – Managera restauracji, Managera zmiany,
- Umiejętność zarządzania zespołem,
- Umiejętność wyznaczania standardów pracy oraz niezbędnych procedur stanowiskowych,
- Dyspozycyjność.
Oferujemy:
- Ciekawą i odpowiedzialną pracę w profesjonalnym i dynamicznym zespole,
- Pracę w stale rozwijającej się firmie o międzynarodowym zasięgu i ugruntowanej pozycji rynkowej,
- Wysokie standardy pracy oraz liczne benefity.