Dla naszego Klienta, firmy będącej właścicielem sieci hoteli nadmorskich, w tym jednego z lepiej rozpoznawalnych hoteli na zachodniopomorskim wybrzeżu, poszukujemy obecnie osoby do pracy na stanowisku:
Kierownik gastronomii / Manager F&B
Do Twoich zadań będzie należało:
- Kontrola wszystkich obszarów gastronomicznej działalności firmy z uwzględnieniem następujących kryteriów:
- dbanie o zadowolenie gości;
- gospodarność i kontrola kosztów;
- zachowanie standardu sprzedaży;
- przestrzeganie przepisów pracy, sanitarnych, BHP, P. POŻ., HACCP oraz innych.
- Troszczenie się o dobry klimat w pracy i motywacje pracowników w swoim dziale.
- Odpowiedzialność za sporządzanie zestawień i wybór nowych ofert potraw i napojów według założeń rynkowych (planowanie sprzedaży).
- Nadzorowanie, przygotowanie, prezentacje i sprzedaż różnorodnych produktów w poszczególnych punktach gastronomicznych.
- Proponowanie pożądanych dla procesu sprzedaży przedsięwzięć.
- Kontrola przebieg serwisu.
- Realizacja strategii hotelu i ścisła współpraca z innymi działami i pracownikami w zakresie osiągania celów biznesowych.
Chcemy Cię poznać jeśli:
- Masz kilkuletnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku gdzie miałeś/aś okazję zarządzać gastronomią, organizować imprezy, obsługiwać dużą ilość gości.
- Jesteś osobą pełną pasji i energii do działania.
- Masz doświadczenie w zarządzaniu zespołem.
- Doświadczenie w pracy w branży hotelarskiej będzie dodatkowym atutem.
Oferta:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
- Atrakcyjne wynagrodzenie + zakwaterowanie.
- Ciekawą pracę z dużą swobodą i możliwością kształtowania działu i polityki w obszarze gastronomii.
- Dynamiczne środowisko pracy, bardzo wysoki e standardy i kultura pracy.
- Bycie częścią zgranego zespołu i praca w dobrej atmosferze.