Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    8 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Gastronomii / Food & Beverage Manager

VH Amber Baltic Sp. z o.o.
Międzyzdroje
kierownik/koordynator / menedżer
pełny etat
umowa o pracę
pomoc w relokacji
261 dni temu

Vienna House by Wyndham - jesteśmy prawdziwymi gospodarzami! Największą austriacką grupą hoteli z 20 - letnim doświadczenie w zarządzaniu ponad 30 hotelami w Europie oraz częścią grupy HRG. Więcej informacji o nas znajdziesz na .wyndhamhotels.com/vienna-house

W czym jesteś naprawdę dobry? Podziel się swoim talentem! Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierownik Gastronomii / Food & Beverage Manager
Miejsce pracy: Międzyzdroje (woj. zachodniopomorskie, pow. kamieński)
 
Czym będziesz się zajmował/a?

Jako osoba na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny za: zarządzanie działem gastronomii; koordynację i nadzór pracy podległych outletów tj. restauracja HB, restauracja a’la carte, kawiarnia wiedeńska, bar, obsługa konferencji i eventów; zapewnienie wysokiej jakości oferty gastronomicznej jak i świadczonych przez hotel usług gastronomicznych; zarządzanie podległym zespołem pracowników tj. ustalanie grafików, potrzeb szkoleniowych, kontrola i rozliczanie czasu pracy; zarządzanie budżetem działu oraz przygotowywanie raportów; nadzorowanie stanów magazynowych i udział w comiesięcznych inwentaryzacjach.

Idealny kandydat/ka powinien:
  • mieć doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku - min. 3 letnie
  • znać j. angielski i/lub j. niemiecki pozwalający na swobodną komunikacje
  • posiadać umiejętności organizacji pracy własnej i zarządzania zespołem
  • posiadać wysoką kulturę osobistą
  • być profesjonalny
  • być dyspozycyjny
  • znać specyfikę branży hotelowej - mile widziane
W zamian możesz liczyć na:
  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub kontraktu
  • miesięczne i roczne premie za zrealizowane założenia budżetowe hotelu
  • dofinansowanie do dojazdów jeśli mieszkasz w okolicy
  • zapewnione zakwaterowanie dla osoby spoza Międzyzdrojów (samodzielne, w pełni wyposażone mieszkanie)
  • dodatkowy, płatny dzień wolny w dniu urodzin oraz bon upominkowy
  • obiady pracownicze
  • dopłaty do obuwia
  • dofinansowanie do ferii i wakacji dla dzieci pracowników
  • wyprawka szkolna
  • paczki mikołajkowe dla dzieci pracowników
  • dofinansowanie urlopu wypoczynkowego
  • uczestnictwo w ubezpieczeniu grupowym
  • preferencyjne stawki dla pracowników HR Group oraz 3 darmowe pobyty w hotelach sieci Vienna House by Wyndham
Prosimy o dopisanie w CV następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.

Administratorem danych osobowych w związku z prowadzoną rekrutacją jest [Amber Baltic RE Sp. z o.o. Promenada Gwiazd 1 72-500 Międzyzdroje KRS 0000202541]. Dane osobowe są przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a (zgoda) i lit. b (czynności przed zawarciem umowy) RODO. Jeżeli wyrażona zostanie zgoda na udział w przyszłych rekrutacjach, to w tym zakresie dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO. Odbiorcą danych osobowych będą spółki z grupy Vienna House International. Dane będą przechowywane do zakończenia procesu rekrutacji oraz 1 rok po jej zakończeniu. Jeżeli wyrażona zostanie zgoda na przetwarzanie danych osobowych dla celów innych rekrutacji, dane będą przechowywane do czasu ich zakończenia. Administrator informuje o prawie dostępu do danych, prawie do sprostowania danych, prawie do ograniczenia przetwarzania danych osobowych, prawie do usunięcia danych osobowych, prawie do wniesienia skargi do UODO. Dalsze informacje o przetwarzaniu danych osobowych można znaleźć tutaj viennahouse.com/pl/ochrona-danych/aplikacja.html
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    8 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.