Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik gastronomi w hotelu

My Story Gdynia Hotel
Gdynia, My Story Gdynia
kierownik/koordynator
praca stacjonarna
rekrutacja online
400 dni temu
Do Twoich obowiązków będzie należało:
  • kontrola stanów magazynowych i zamawianie towaru
  • współpraca z działem marketingu w przygotowaniu akcji promocyjnych oraz reklamowych
  • nadzór nad pracą kelnerów i barmanów,
  • analiza sprzedaży wraz z raportowaniem oraz wyciąganie z nich wniosków
  • realizacja celów sprzedażowych oraz podnoszenie kwalifikacji personelu w obszarze sprzedaży produktów premium
  • wsparcie w organizacji eventów, imprez okolicznościowych, konferencji
  • układanie grafików pracy podległemu personelowi
  • ścisła współpraca z działem sprzedaży oraz Szefem Kuchni,
  • odpowiedzialność za jakość i dostępność serwowanych potraw we współpracy z Szefem Kuchni,
  • podejmowanie działań poprawiających wizerunek restauracji oraz baru.
Od kandydatów wymagamy:
  • doświadczenia w pracy w restauracji o wysokim standardzie min. 3 lata
  • umiejętności zarządzania FoodCostem
  • doświadczenia pracy z systemem gastronomicznym
  • znajomości języka angielskiego, poziom min B1
  • umiejętności pracy z tacą
  • wysokiej kultury osobistej
  • umiejętności zarządzania podległym personelem
  • umiejętności barmańskich
Oferujemy:
  • pracę w młodym zespole, w hotelu o wysokim standardzie.
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • szkolenia oraz możliwość rozwoju
  • miejsce parkingowe przy miejscu pracy (darmowe)
  • karta multisport
  • pakiet medyczny