Do Twoich obowiązków będzie należało:
- kontrola stanów magazynowych i zamawianie towaru
- współpraca z działem marketingu w przygotowaniu akcji promocyjnych oraz reklamowych
- nadzór nad pracą kelnerów i barmanów,
- analiza sprzedaży wraz z raportowaniem oraz wyciąganie z nich wniosków
- realizacja celów sprzedażowych oraz podnoszenie kwalifikacji personelu w obszarze sprzedaży produktów premium
- wsparcie w organizacji eventów, imprez okolicznościowych, konferencji
- układanie grafików pracy podległemu personelowi
- ścisła współpraca z działem sprzedaży oraz Szefem Kuchni,
- odpowiedzialność za jakość i dostępność serwowanych potraw we współpracy z Szefem Kuchni,
- podejmowanie działań poprawiających wizerunek restauracji oraz baru.
Od kandydatów wymagamy:
- doświadczenia w pracy w restauracji o wysokim standardzie min. 3 lata
- umiejętności zarządzania FoodCostem
- doświadczenia pracy z systemem gastronomicznym
- znajomości języka angielskiego, poziom min B1
- umiejętności pracy z tacą
- wysokiej kultury osobistej
- umiejętności zarządzania podległym personelem
- umiejętności barmańskich
Oferujemy:
- pracę w młodym zespole, w hotelu o wysokim standardzie.
- atrakcyjne wynagrodzenie
- szkolenia oraz możliwość rozwoju
- miejsce parkingowe przy miejscu pracy (darmowe)
- karta multisport
- pakiet medyczny