Zakład produkcyjny Dijo, to prężnie rozwijająca się dolnośląska Firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli, laureat nagrody Forbes w związku z rozwojem swojej działalności poszukuje osoby na stanowisko:
- Współpraca z dystrybutorami w kanale HoReCa na podległym terenie obejmującym 1/3 Polski
- Budowanie i podtrzymywanie długotrwałych relacji z dystrybutorami i klientami ostatecznymi
- Realizacja założonego planu sprzedażowego
- Pozyskiwanie do współpracy nowych klientów prowadzące do zwiększania udziału w sprzedaży produktów firmy na rynku
- Podejmowanie działań ukierunkowanych na wzrost rentownej sprzedaży produktów na podległym rynku
- Posiadasz co najmniej 3-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku zdobyte w kanale HoReCa
- Dużym atutem będzie dla nas Twoje doświadczenie zdobyte w firmie produkcyjnej
- Twoją mocną stroną jest wysoka kultura osobista, skuteczność w działaniu, elastyczność, nastawienie na potrzeby klientów i realizację celów
- Potrafisz szybko odnaleźć się w dynamicznie zmieniającym się środowisku pracy
- Praktycznie poruszasz się w narzędziach MS Office
- Dysponujesz czynnym prawem jazdy kat. B, a częste podróże służbowe nie są dla Ciebie żadną przeszkodą
- Umowę o pracę
- Stałe wynagrodzenie poszerzane o atrakcyjne premie miesięczne, kwartalne i roczne uzależnione od osiąganych wyników
- Prywatną opiekę medyczną w LuxMed
- Dofinansowanie do karty MultiSport
- Ubezpieczenie grupowe Open Life
- Dodatkowe premie za polecenie pracowników
- Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych
- Niezbędne narzędzia pracy (w tym auto służbowe)
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.