Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy

Kelner

Pizza Hut, ul. Łabiszyńska 25
Warszawa
praca stacjonarna
3130 dni temu

Pizza Hut, ul. Łabiszyńska 25

Kelner
Miejsce pracy: Warszawa
Nr ref.: P/phtorunska/0704
Zadania:


Staramy się uczynić Pizza Hut restauracją wyjątkową.
Jeśli chcesz poczuć niepowtarzalną atmosferę gościnności
i lubisz pracę z ludźmi, to jest to praca właśnie dla Ciebie!

Wymagania:

• Otwartość i komunikatywność
• Pozytywna energia i pomysłowość
• Wysoka orientacja na klienta
• Uprzejmość oraz wysoka kultura osobista
• Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie
• Chęć rozwoju oraz umiejętność szybkiego uczenia się
• Umiejętność pracy w zespole
• Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana
• Nawiązywanie i podtrzymywanie przyjaznych relacji z Gośćmi
• Wprowadzanie wyjątkowej atmosfery w restauracji
• Indywidualna oraz profesjonalna obsługa Gości
• Wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
• Współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji

Oferujemy:


• Ciekawa, stabilna, pełna wyzwań praca
• Pakiet profesjonalnych szkoleń i możliwość rozwoju
• Praca w przyjaznej atmosferze, w dynamicznym, otwartym zespole nastawionym na realizację ambitnych celów
• Szansa na zdobycie doświadczenia zawodowego
• Grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb
• Atrakcyjny pakiet benefitów oraz nagrody i premie za dobre wyniki pracy

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb bieżącej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Administratorem danych jest AmRest Sp. Z o.o. z siedzibą przy pl. Grunwaldzkim 25-27, 50-356 Wrocław. Dane osobowe podane w ankiecie przetwarzane są w celu rekrutacyjnym (tj. w związku z bieżącą rekrutacją i przyszłymi). Każdemu kandydatowi przysługuje prawo wglądu do jego danych osobowych i możliwość ich poprawiania, a podanie danych jest dobrowolne, jednak niezbędne do tego by można je było przetwarzać w ww. celu.”