Najnowsze oferty pracy

  • Szef zmiany w kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    15 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdańsk Posejdon   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdynia Centrum   Gdynia    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   pomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Zastępca Szefa Kuchni

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    8 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni (K/M)

    Novotel Poznań Malta   Poznań    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator
    15 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
Zobacz więcej ofert pracy

Head Chef

Orbis S.A.
Sopot
praca stacjonarna
3375 dni temu

The Orbis Hotel Group is the largest network of hotels in Poland and in Eastern Europe. Orbis comprises more than 100 hotels and is the sole licensor of all Accor brands in 16 countries. It offers a total of almost 19,000 rooms. The hotels operate under the brand names Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles and ibis budget. These brands, recognized throughout the world, provide a quality of service to various standards, ranging from luxury 5-star to budget 1-star hotels. 

 

 

For *****SOFITEL GRAND SOPOT

we are looking for an experienced:


Head Chef
Miejsce pracy: Sopot
Nr Ref.: HCH/0515/SGS

Scope of responsibilities: 

  • Supervising the function of all kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit
  • Supervising food quality to meet the needs of the guests, compliance with applicable rules and standards
  • Implementing and maintaining all Sofitel standards on food safety and quality
  • Developing and administrating Food cost, action plans and promotional activities as well as creating new menu
  • Be an inspiration to all hotel Ambassadors to achieve and maintain luxury levels of performance
  • Responsible for the production, preparation and presentation of all food items.
  • Conducting employee hiring and orientation, performance appraisal, coaching to ensure appropriate staffing and productivity
  • Developing formal training plans and conducts on job training sessions for kitchen employees

Essential requirements:

  • A minimum of two years experience as a Head Chef, 3 years as a Sous Chef in a quality food venue
  • Experience in banqueting, outside cocktails, pastry department
  • Very good knowledge of French and Polish cuisine
  • Knowledge of GMP / GHP / HACCP
  • At least secondary gastronomy education
  • Innovation, creativity and ingenuity
  • A creative passion for working with fresh, locally sourced produce
  • Excellent people management skills
  • Knowledge of English enables communication for business purposes
  • Resistance to stress
  • Availability
  • A hands on approach and ability to train, motivate and develop team to succeed
  • Developed organizational skills
  • Good manners
  • The ability to calculate and create recipes in the Material Control will be an asset
  • Developing and delivering interesting menus, well presented and achieving budgeted gross profit

Career Opportunities:

  • Excellent growth opportunities within the worldwide known company
  • Private medical health care, many other benefits

This is really a fantastic opportunity for the right candidate with the right:
"CAN DO ATTITUDE".



Kliknięcie przycisku „Aplikuj” oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych dla potrzeb obecnego, jak i przyszłych procesów rekrutacji, prowadzonych przez Orbis S.A., spółki zależne oraz spółki powiązane kapitałowo z Orbis S.A. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Brackiej 16 (zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych t.j. Dz. U. z 2002 r., nr. 101, poz. 926 ze zm.). Podanie danych jest dobrowolne, w każdej chwili przysługuje prawo do wglądu do danych, ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacji i spowoduje niezwłoczne usunięcie danych. W przypadku braku zgody, prosimy nie klikać tego przycisku.
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Szef zmiany w kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    15 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdańsk Posejdon   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdynia Centrum   Gdynia    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   pomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Zastępca Szefa Kuchni

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    8 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni (K/M)

    Novotel Poznań Malta   Poznań    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator
    15 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.