Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz / Kucharka

    Sofitel Grand Sopot   Sopot, ul. Powstańców Warszawy 12/14    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    TWÓJ ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie dań zgodnie z najwyższymi standardami jakości i recepturami, zapewniając ich doskonały smak i estetykę, współpraca z zespołem kuchni w celu sprawnej realizacji zamówień oraz utrzymania wysokiej jakości usług, dbanie o czystość i porządek w...
  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdynia Centrum   Gdynia    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Szef Kuchni TRIBE Table

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 godz.
    OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    5 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Zobacz więcej ofert pracy

Head Chef

Orbis S.A.
Sopot
praca stacjonarna
3522 dni temu

The Orbis Hotel Group is the largest network of hotels in Poland and in Eastern Europe. Orbis comprises more than 100 hotels and is the sole licensor of all Accor brands in 16 countries. It offers a total of almost 19,000 rooms. The hotels operate under the brand names Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles and ibis budget. These brands, recognized throughout the world, provide a quality of service to various standards, ranging from luxury 5-star to budget 1-star hotels. 

 

 

For *****SOFITEL GRAND SOPOT

we are looking for an experienced:


Head Chef
Miejsce pracy: Sopot
Nr Ref.: HCH/0515/SGS

Scope of responsibilities: 

  • Supervising the function of all kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit
  • Supervising food quality to meet the needs of the guests, compliance with applicable rules and standards
  • Implementing and maintaining all Sofitel standards on food safety and quality
  • Developing and administrating Food cost, action plans and promotional activities as well as creating new menu
  • Be an inspiration to all hotel Ambassadors to achieve and maintain luxury levels of performance
  • Responsible for the production, preparation and presentation of all food items.
  • Conducting employee hiring and orientation, performance appraisal, coaching to ensure appropriate staffing and productivity
  • Developing formal training plans and conducts on job training sessions for kitchen employees

Essential requirements:

  • A minimum of two years experience as a Head Chef, 3 years as a Sous Chef in a quality food venue
  • Experience in banqueting, outside cocktails, pastry department
  • Very good knowledge of French and Polish cuisine
  • Knowledge of GMP / GHP / HACCP
  • At least secondary gastronomy education
  • Innovation, creativity and ingenuity
  • A creative passion for working with fresh, locally sourced produce
  • Excellent people management skills
  • Knowledge of English enables communication for business purposes
  • Resistance to stress
  • Availability
  • A hands on approach and ability to train, motivate and develop team to succeed
  • Developed organizational skills
  • Good manners
  • The ability to calculate and create recipes in the Material Control will be an asset
  • Developing and delivering interesting menus, well presented and achieving budgeted gross profit

Career Opportunities:

  • Excellent growth opportunities within the worldwide known company
  • Private medical health care, many other benefits

This is really a fantastic opportunity for the right candidate with the right:
"CAN DO ATTITUDE".



Kliknięcie przycisku „Aplikuj” oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych dla potrzeb obecnego, jak i przyszłych procesów rekrutacji, prowadzonych przez Orbis S.A., spółki zależne oraz spółki powiązane kapitałowo z Orbis S.A. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Brackiej 16 (zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych t.j. Dz. U. z 2002 r., nr. 101, poz. 926 ze zm.). Podanie danych jest dobrowolne, w każdej chwili przysługuje prawo do wglądu do danych, ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacji i spowoduje niezwłoczne usunięcie danych. W przypadku braku zgody, prosimy nie klikać tego przycisku.
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Kucharz / Kucharka

    Sofitel Grand Sopot   Sopot, ul. Powstańców Warszawy 12/14    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    TWÓJ ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie dań zgodnie z najwyższymi standardami jakości i recepturami, zapewniając ich doskonały smak i estetykę, współpraca z zespołem kuchni w celu sprawnej realizacji zamówień oraz utrzymania wysokiej jakości usług, dbanie o czystość i porządek w...
  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdynia Centrum   Gdynia    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Szef Kuchni TRIBE Table

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 godz.
    OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    5 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.