Najnowsze oferty pracy

  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz / Kucharka

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa, Bielany    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o staż/praktykę / o dzieło / o pracę tymczasową / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat / część etatu / tymczasowa/dodatkowa   38,00 - 45,00 zł / godz. (w zal. od umowy)  aplikuj bez CV
    2 dni
    Przygotowania dań zdrowego greckiego street foodu, zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami: pita, gyros, śniadania, menu sezonowe; Przygotowanie dań od podstaw oraz obróbka cieplna; Dbałość o zachowanie najwyższej jakości oraz estetyki potraw; Współpraca w zespole;...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Kontrola dokumentów od dostawców towarów; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Znajomości HACCP, GMP,...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
  • Pracownik kuchni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw; inne zadania zlecone na kuchni; współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem; utrzymanie wysokiej jakości przygotowywanych dań;
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
Zobacz więcej ofert pracy

Head Chéf - Szef Kuchni

Trybuś Nowak Executive Recruitment
Warszawa
praca stacjonarna
3040 dni temu

Ogłoszenie numer: 1047604, z dnia 2016-04-19

Dla naszego Klienta, prestiżowego hotelu mieszczącego się w Warszawie,

rozpoznawalnej światowej marki, poszukujemy osoby na stanowisko:

Head Chéf - Szef Kuchni

Miejsce pracy: Warszawa

 

Opis stanowiska

  • Samodzielne przygotowywanie i opracowanie polityki i kierunku gastronomii w obiekcie hotelowo-gastronomicznym;
  • Nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem działu: ustalanie grafików pracy, zamawianie towaru, kontrola jakości posiłków, nadzór nad sprawną obsługą gości;
  • Sprawnie przyjmuje i realizuje zamówienia we właściwym czasie i kolejności, w oparciu o wysokie standardy marki sieci;
  • Przyjmuje i analizuje opinie, wprowadza działania korygujące;
  • Utrzymuje poprawne relacje z dostawcami;
  • Uwzględnia nowe dania i trendy kulinarne w ofercie restauracji;
  • Przestrzega obowiązujących norm i standardów;
  • Tworzy kartę menu dla restauracji hotelowej, jak również ustala posiłki dla grup zorganizowanych oraz imprez okolicznościowych i konferencji;
  • Racjonalne gospodaruje towarem oraz nadzoruje gospodarkę materiałową i odpady;
  • Opracowuje receptury z wykorzystaniem zasad kalkulacji food cost;
  • Posiada wysoką wiedzę z zakresu GMP/GHP/HACCP;
  • Zarządza zakupami, wyborem dostawców, negocjacjami handlowymi;
  • Zarządza jakością - wdraża i kontroluje standardy jakościowe warunkujące stałą jakość i bezpieczeństwo żywieniowe wytwarzanych produktów;
  • Dba o pozytywny wizerunek firmy;
  • Dokonuje okresowej oceny pracowników, uczestniczy w wyznaczaniu celów;
  • Współuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich w doskonaleniu umiejętności;
  • Ścisła współpraca z innymi działami/jednostkami/komórkami organizacyjnymi;
  • Praca w trybie zmianowym.

Wymagania

  • Minimum 5-letnie doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni lub Zastępcy Szefa Kuchni w obiekcie hotelowo-restauracyjnym z ok. 150-200 pokojami;
  • Wiedza z zakresu GMP/GHP/HACCP;
  • Umiejętność kalkulacji i tworzenia receptur;
  • Doskonała znajomość kuchni polskiej i międzynarodowej;
  • Umiejętność zarzadzania personelem powyżej 25 osób;
  • Doskonałe umiejętności właściwej komunikacji z załogą, rozwiazywania problemów i organizowania pracy podległych pracowników;
  • Bardzo dobra znajomość prawa pracy, układania harmonogramów, material control;
  • Wykształcenie o profilu gastronomicznym;
  • Umiejętność organizacji pracy własnej i zespołu;
  • Umiejętność komunikacji, i pracy w zespole;
  • Wysoka kultura osobista;
  • Mile widziana znajomość języka angielskiego, umożliwiającą komunikację dla potrzeb zawodowych;
  • Duża odporność na stres;
  • Umiejętność pracy pod presją czasu;
  • Wysoki profesjonalizm kulinarny, innowacyjność i współczesność w przyrządzaniu dań;
  • Posiadanie wyobraźni, zmysłu estetycznego i poczucia elegancji;
  • Znajomość nowoczesnych metod obróbki potraw;
  • Doświadczenie w obsłudze gastronomicznej imprez dla ponad 200 osób;
  • Bardzo dobra znajomość programów biurowych pakietu MS Office;
  • Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych.

Oferujemy

  • Stabilną i odpowiedzialną pracę w prestiżowym hotelu w Warszawie;
  • Atrakcyjne wynagrodzenie;
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz / Kucharka

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa, Bielany    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o staż/praktykę / o dzieło / o pracę tymczasową / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat / część etatu / tymczasowa/dodatkowa   38,00 - 45,00 zł / godz. (w zal. od umowy)  aplikuj bez CV
    2 dni
    Przygotowania dań zdrowego greckiego street foodu, zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami: pita, gyros, śniadania, menu sezonowe; Przygotowanie dań od podstaw oraz obróbka cieplna; Dbałość o zachowanie najwyższej jakości oraz estetyki potraw; Współpraca w zespole;...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Kontrola dokumentów od dostawców towarów; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Znajomości HACCP, GMP,...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
  • Pracownik kuchni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw; inne zadania zlecone na kuchni; współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem; utrzymanie wysokiej jakości przygotowywanych dań;
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...