Poszukujemy doświadczonego głównego piwowara, który będzie odpowiedzialny za produkcję naszych piw do browaru restauracyjnego BROVARIA w Poznaniu. To najwyższej klasy browar, a także restauracja oferująca wyjątkowy wybór piw i dań.
Nasz browar jest oparty na sprzęcie systemów produkcyjnych firmy SALM (www.salm-austria.com),
z roczną wydajnością produkcyjną ponad 160.000L.
z roczną wydajnością produkcyjną ponad 160.000L.
Główny piwowar – Technolog produkcji piwa
Miejsce pracy: Poznań, Stary Rynek
Zadania:
- Nadzór nad całym procesem produkcji piwa;
- Zapewnienie najlepszych praktyk piwowarskich;
- Kontrola jakości piwa na każdym etapie procesu produkcji;
- Zarządzanie magazynem surowców piwowarskich i utrzymywanie stosownego poziomu zapasów;
- Prowadzenie właściwej dokumentacji;
- Rejestracja i analiza danych technologicznych;
- Obserwacja aktualnych trendów rynkowych.
Wymagania:
- Wykształcenie technologiczne specjalności: fermentacja, technologia żywienia, biotechnologia, chemia spożywcza, towaroznawstwo, inżynieria procesowa (lub pokrewne);
- Teoretyczna i praktyczna wiedza z zakresu warzenia piwa i sporządzania receptur;
- Doświadczenie w produkcji piw Lager, Pils, Pszeniczne oraz piw Ale, IPA;
- Dogłębna wiedza na temat składników i procesów piwowarskich;
- Umiejętność myślenia analitycznego i rozwiązywania problemów, samodzielność w działaniu;
- Zdolności interpersonalne i umiejętność pracy w zespole;
- Znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem.
Oferujemy:
- Pracę w nowoczesnym lokalu na nowoczesnym sprzęcie;
- Profesjonalne, dynamiczne środowisko pracy;
- Otwartość na innowacyjne pomysły i możliwość wdrażania własnych rozwiązań na potrzeby rynku;
- Możliwość rozwoju zawodowego;
- Atrakcyjne wynagrodzenie;
- Zatrudnienie na umowę o pracę.