Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
Zobacz więcej ofert pracy

General Manager

Instynkt Creative Group Sp. z o.o.
Warszawa
menedżer
kontrakt B2B
praca stacjonarna
695 dni temu

Ogłoszenie numer: 7819719, z dnia 2022-12-28

Instynkt Food Group od ponad 15 lat zrzesza jedne z najprężniejszych konceptów gastronomicznych, obecnych na rynku warszawskim. Od 2017 roku Instynkt Food Group w ramach rozwoju firmy prowadzi silną ekspansję w Polskiej gastronomii, otwierając kolejne lokale w Gdańsku i Katowicach. W skład IFG wchodzą restauracje tj. Banjaluka, AIOLI.

General Manager

Miejsce pracy: Warszawa

 

Opis stanowiska

  • Dbanie o całość funkcjonowania restauracji zgodnie ze standardami wyznaczonymi przez Zarząd firmy,
  • Wspólnie z podległymi pracownikami i współpracownikami dbałość o wizerunek restauracji,
  • Dbanie o spójność oraz założenia konceptu,
  • Nadzór nad przygotowaniem restauracji do przyjęcia gości według check listy,
  • Codzienne raportowanie wyników sprzedażowych restauracji – raport zakupów,
  • Codzienne raportowanie wydatków oraz kosztów restauracji - raport kosztów, pliki zakupów,
  • Czynny udział w kontroli pracy na sali,
  • Udział w procesie rekrutacji oraz procesie szkolenia pracowników,
  • Zapoznanie podległych pracowników z zakresami obowiązków oraz regulaminami,
  • Zachowanie zasad i standardów obsługi gości w restauracji,
  • Dbałość o porządek,
  • Przedstawianie do akceptacji Zarządu kosztorysów na zakup wszelkiego rodzaju potrzebnego sprzętu,
  • Przeprowadzanie oraz kontrola remanentów magazynowych, barowych, kuchennych oraz sprzętu drobnego,
  • Wydawanie towaru z magazynów (chemia, asortyment baru, sprzęt drobny),
  • Współpraca z działem księgowości na poziomie rozliczeń utargów, faktur, dokumentów księgowych według określonych procedur,
  • Współpraca z działem marketingu zgodnie z zasadami wewnętrznymi,
  • Przestrzeganie oraz wdrażanie wszelkich regulacji BHP, PPOŻ, HACCAP,
  • Codzienna weryfikacja i sprawdzenia check list z dnia poprzedniego,
  • Odpowiedzialność za okresowe przeglądy sprzętu kuchennego oraz wentylacji i klimatyzacji oraz daty zakończenia gwarancji na dany sprzęt,
  • Nadzór nad organizacją cateringów i eventów,
  • Realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych i marketingowych,
  • Nadzór nad przestrzeganiem zapisów umów sponsorskich,
  • Terminowość w wykonywaniu zleconych zadań,
  • Dbałość i przestrzeganie kultury osobistej podległego personelu.

Wymagania

  • Minimum 5 lat doświadczenia w pracy na kluczowych stanowiskach kierowniczych w branży gastronomicznej,

  • Umiejętność opracowywania i wdrażania procedur,

  • Kreatywne zarządzanie,

  • Umysł analityczny,

  • Zdolności kierownicze i organizatorskie, zaangażowanie, energia i pasja do pracy,

  • Dyspozycyjność,

  • Samodzielność,

  • Duża odporność psychiczna,

  • Język polski w mowie i piśmie: biegle.

Oferujemy

  • Umowa B2B,

  • Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od wyników,

  • Elastyczny czas pracy,

  • i inne profity.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...