Ogłoszenie numer: 7819719, z dnia 2022-12-28
Instynkt Food Group od ponad 15 lat zrzesza jedne z najprężniejszych konceptów gastronomicznych, obecnych na rynku warszawskim. Od 2017 roku Instynkt Food Group w ramach rozwoju firmy prowadzi silną ekspansję w Polskiej gastronomii, otwierając kolejne lokale w Gdańsku i Katowicach. W skład IFG wchodzą restauracje tj. Banjaluka, AIOLI.
General Manager
Miejsce pracy: Warszawa
Opis stanowiska
- Dbanie o całość funkcjonowania restauracji zgodnie ze standardami wyznaczonymi przez Zarząd firmy,
- Wspólnie z podległymi pracownikami i współpracownikami dbałość o wizerunek restauracji,
- Dbanie o spójność oraz założenia konceptu,
- Nadzór nad przygotowaniem restauracji do przyjęcia gości według check listy,
- Codzienne raportowanie wyników sprzedażowych restauracji – raport zakupów,
- Codzienne raportowanie wydatków oraz kosztów restauracji - raport kosztów, pliki zakupów,
- Czynny udział w kontroli pracy na sali,
- Udział w procesie rekrutacji oraz procesie szkolenia pracowników,
- Zapoznanie podległych pracowników z zakresami obowiązków oraz regulaminami,
- Zachowanie zasad i standardów obsługi gości w restauracji,
- Dbałość o porządek,
- Przedstawianie do akceptacji Zarządu kosztorysów na zakup wszelkiego rodzaju potrzebnego sprzętu,
- Przeprowadzanie oraz kontrola remanentów magazynowych, barowych, kuchennych oraz sprzętu drobnego,
- Wydawanie towaru z magazynów (chemia, asortyment baru, sprzęt drobny),
- Współpraca z działem księgowości na poziomie rozliczeń utargów, faktur, dokumentów księgowych według określonych procedur,
- Współpraca z działem marketingu zgodnie z zasadami wewnętrznymi,
- Przestrzeganie oraz wdrażanie wszelkich regulacji BHP, PPOŻ, HACCAP,
- Codzienna weryfikacja i sprawdzenia check list z dnia poprzedniego,
- Odpowiedzialność za okresowe przeglądy sprzętu kuchennego oraz wentylacji i klimatyzacji oraz daty zakończenia gwarancji na dany sprzęt,
- Nadzór nad organizacją cateringów i eventów,
- Realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych i marketingowych,
- Nadzór nad przestrzeganiem zapisów umów sponsorskich,
- Terminowość w wykonywaniu zleconych zadań,
- Dbałość i przestrzeganie kultury osobistej podległego personelu.
Wymagania
-
Minimum 5 lat doświadczenia w pracy na kluczowych stanowiskach kierowniczych w branży gastronomicznej,
-
Umiejętność opracowywania i wdrażania procedur,
-
Kreatywne zarządzanie,
-
Umysł analityczny,
-
Zdolności kierownicze i organizatorskie, zaangażowanie, energia i pasja do pracy,
-
Dyspozycyjność,
-
Samodzielność,
-
Duża odporność psychiczna,
-
Język polski w mowie i piśmie: biegle.
Oferujemy
-
Umowa B2B,
-
Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od wyników,
-
Elastyczny czas pracy,
- i inne profity.