Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy

Dyrektor operacyjny

Instynkt Creative Group Sp. z o.o.
Warszawa
dyrektor
kontrakt B2B
praca stacjonarna
362 dni temu

Ogłoszenie numer: 8356419, z dnia 2023-07-19

Instynkt Food Group od ponad 15 lat zrzesza jedne z najprężniejszych konceptów gastronomicznych, obecnych na rynku warszawskim.
W skład Instynkt Food Group wchodzą restauracje
tj. Banjaluka, AIOLI Cantine Bar Cafe Deli, Aioli inspired by Katowice,
Aioli inspired by Gdańsk, Aioli Bread & Aperitivo.

Dyrektor operacyjny

Miejsce pracy: Warszawa

 

Opis stanowiska

  • Nadzór nad pracą podległych działów, w zakresie sprawności działania i zgodnie z przyjętymi procedurami.
  • Przestrzeganie ustalonych budżetów kosztowych
  • Zarządzanie i optymalizacja rentowności i kosztów.
  • Dbałość o wysoką jakość świadczonych usług oraz dbanie o wizerunek
  • Dbanie o całość funkcjonowania podległych restauracji zgodnie ze standardami wyznaczonymi przez Zarząd firmy
  • wspólnie z podległymi pracownikami i współpracownikami dbałość o wizerunek podległych restauracji
  • Dbanie o spójność oraz założenia konceptów
  • Cotygodniowe raportowanie wyników i realizacji zadań powierzonych przez Zarząd
  • Czynny udział w kontroli pracy podległych restauracji w formie audytów i kontroli, kontrola remanentów magazynowych, barowych, kuchennych oraz sprzętu restauracyjnego
  • Udział w procesie rekrutacji oraz procesie szkolenia pracowników na wyższych szczeblach struktury organizacji
  • Przedstawianie do akceptacji Zarządu kosztorysów na zakup wszelkiego rodzaju potrzebnego sprzętu
  • Współpraca z działem księgowości
  • Zarządzanie działem marketingu zgodnie z zasadami wewnętrznymi i zgodnie z założeniami konceptów
  • Przestrzeganie wszelkich regulacji BHP, PPOŻ, HACCAP.
  • Odpowiedzialność za okresowe przeglądy
  • Nadzór nad organizacją cateringów i eventów
  • Realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych i marketingowych
  • Nadzór nad przestrzeganiem zapisów umów sponsorskich
  • Terminowość w wykonywaniu zleconych zadań

Wymagania

  • Minimum 5 lat doświadczenia w pracy na kluczowych stanowiskach kierowniczych w branży gastronomicznej,
  • Szeroko rozwinięte umiejętności analitycznego myślenia oraz definiowania i nadzoru mierników efektywności.
  • Doświadczenie w tworzeniu optymalizacji i zarządzaniu procesami.
  • Umiejętność identyfikacji problemów, planowania i podejmowania decyzji
  • Umiejętność opracowywania i wdrażania procedur,
  • Kreatywne zarządzanie,
  • Umysł analityczny,
  • Zdolności kierownicze i organizatorskie, zaangażowanie, energia i pasja do pracy,
  • Dyspozycyjność,
  • Samodzielność,
  • Duża odporność psychiczna,
  • Język polski w mowie i piśmie: biegle.

Oferujemy

  • Umowa B2B,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od wyników,
  • Elastyczny czas pracy,
  • Karta Multibenefit system,
  • Inne profity.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

Instynkt Creative Group Sp. z o.o.

Firma z branży gastronomicznej znajdująca się na rynku pracy ponad 20 lat.