Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
Zobacz więcej ofert pracy

Dyrektor Gastronomii Hotelu 5*

Jobfinder
lubelskie
praca stacjonarna
2213 dni temu

Agencja Doradztwa Personalnego Jobfinder, od ponad 13 lat świadczy usługi rekrutacyjne dla polskich i zagranicznych klientów. Specjalizuje się w innowacyjnych metodach pracy gwarantujących skuteczność, w elastycznym podejściu do każdego zadania i bezpośrednim pozyskiwaniu kandydatów.

Aktualnie dla swojego Klienta – prestiżowego obiektu hotelowego w województwie kujawsko-pomorskim, poszukuje osoby na stanowisko:

Dyrektor Gastronomii Hotelu 5*

Zespół Hotelu to grono specjalistów z dziedziny Profesjonalnej Obsługi Klienta, dążących do spełnienia najwyższych wymagań swoich Klientów, w sposób jak najbardziej profesjonalny.

Obiekt jest jednym z najpiękniej położonych hoteli w województwie kujawsko-pomorskim, oferującym usługi na najwyższym poziomie.

Zakres obowiązków na tym stanowisku:
  • zarządzanie działem gastronomii oraz nadzór nad działaniami operacyjnymi z zachowaniem najwyższych standardów,
  • planowanie i nadzorowanie pracy wszystkich działów gastronomicznych w hotelu,
  • realizacja założeń budżetowych,
  • zarządzanie zespołem pracowników,
  • przeprowadzanie szkoleń dla pracowników,
  • współpraca z działem marketingu w celu promowania działań gastronomicznych.
Nasze oczekiwania wobec Kandydatów:
  • minimum 3-letniego doświadczenia na równorzędnym stanowisku pracy lub doświadczenia w pracy na stanowisku Zastępcy Dyrektora ds. Gastronomii,
  • praktycznego doświadczenia w zarządzaniu działem gastronomii,
  • silne umiejętności przywódcze oraz zorientowanie na potrzeby klienta,
  • analizowanie trendów gastronomicznych na rynku i wdrażanie ich w hotelu,
  • doświadczenia w opracowywaniu i aktualizacji menu we współpracy z Szefem Kuchni,
  • umiejętności prowadzenia szkoleń i ścieżek rozwoju Pracowników w ramach struktury organizacyjnej hotelu,
  • umiejętności utrzymania doskonałej obsługi klienta i identyfikacji potrzeb klienta,
  • wzorowej organizacji pracy,
  • nadzoru nad prawidłową realizacją zadań działu gastronomicznego zgodnie z przepisami prawa,
  • umiejętności nawiązywania i utrzymywania relacji zawodowych i biznesowych,
  • bardzo dobrej znajomość j. angielskiego,
  • bardzo dobra znajomość programów Office.
Nasza oferta:
  • praca w stabilnej firmie,
  • możliwość rozwoju zawodowego w gronie najlepszych specjalistów,
  • dogodne formy zatrudnienia
  • wsparcie w relokacji - zakwaterowanie w mieszkaniu służbowym
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity Dz. U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm. ). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...