Najnowsze oferty pracy

  • Dietetyk

    LUX MED Sp. z o.o.   Mielec, ul. Jagiellończyka 13    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat
    1 dni
    Praca w Centrum Medycznym LUX MED przy ul. Jagiellończyka 13 w Mielcu. Twoją rolą będzie: nadzór nad prawidłowym żywieniem Pacjentów, ocena i korekta jadłospisów wchodzących w skład poszczególnych diet, kontrola jakości surowców i produktów żywnościowych, weryfikacja gramatury...
Zobacz więcej ofert pracy

Dietetyk / Dietetyczka

Eat Me
Piaseczno
praca stacjonarna
1201 dni temu

Ogłoszenie numer: 4406037, z dnia 2021-04-02

Catering dietetyczny zatrudni

Dietetyk / Dietetyczka

Miejsce pracy: Piaseczno

 

Opis stanowiska

  • tworzenie menu;
  • nadzór nad wysoką jakością przygotowanych dań, kaloryczności i gramaturami;
  • współpraca z Szefem Kuchni;
  • konsultacje dietetyczne z klientem;
  • wprowadzanie przepisów do programu, przeliczanie kaloryczności i bilansowanie diet, znajdujących się w ofercie cateringu;
  • współpraca z innymi działami.

Wymagania

  • doświadczenie w cateringu dietetycznym;
  • wykształcenie wyższe: dietetyk, dietetyk kliniczny;
  • komunikatywność;
  • zaangażowanie i inicjatywa w wykonywaniu powierzonych zadań;
  • wysoka kultura osobista;
  • entuzjazm, chęć do pracy i zdobywania nowych umiejętności;
  • praca wyłącznie w siedzibie firmy w Piasecznie.

Oferujemy

  • umowę o pracę;
  • karta Multisport oraz pakiet ubezpieczenia grupowego;
  • zniżki pracownicze na nasze produkty;
  • wynagrodzenie zależne od doświadczenia, ustalane indywidualnie.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Dietetyk

    LUX MED Sp. z o.o.   Mielec, ul. Jagiellończyka 13    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat
    1 dni
    Praca w Centrum Medycznym LUX MED przy ul. Jagiellończyka 13 w Mielcu. Twoją rolą będzie: nadzór nad prawidłowym żywieniem Pacjentów, ocena i korekta jadłospisów wchodzących w skład poszczególnych diet, kontrola jakości surowców i produktów żywnościowych, weryfikacja gramatury...