Nasza firma rozpoczęła swoją działalność w 1989 roku i zajmuje się produkcją wyrobów cukierniczych. Chcąc zaspokoić oczekiwania szerokiej rzeszy naszych klientów, wprowadziliśmy bogaty asortyment około 150 gatunków rozmaitych ciast, ciasteczek, tortów i lodów. Wykonujemy też na zamówienia indywidualne wypieki według receptury i żądanego smaku klienta. Dzięki licznym kontaktom z mistrzami cukiernictwa podczas światowych wystaw w Londynie i Paryżu, udało nam się nawiązać współprace ze szwajcarską firmą Louise&Otchmar Fasbind – mistrzami cukiernictwie dekoracyjnym. Liczne szkolenia w kraju i za granicą umożliwiły nam wzbogacenie produkcji o wyroby dekoracyjne z karmelu. Bierzemy udział w Ogólnopolskich Konkursach, Wystawach Cukierniczych, na których nasze wyroby są zauważane przez jurorów i nagradzane.
Ponadto dzięki wysokim umiejętnością załogi możemy pochwalić się naszą obecnością w „Księdze Rekordów Guinnessa”. Sukces ten był rezultatem przygotowania „super tortu”, w kształcie stadionu piłkarskiego „Widzewa”, na którym umieściliśmy 900 świeczek symbolizujące gole. Na swoim koncie mamy wiele specjalnych i oryginalnych słodkości, które nie tylko doskonale się prezentują, ale równie dobrze smakują.
Wykonujemy zamówienia okolicznościowe dla przedsiębiorstw, co wiąże się z bardzo efektowną produkcją tortów w kształcie logo firm. Z powyższego wynika iż domeną naszego zakładu są torty.
- pracę na stanowisku Cukiernika
- umowę o pracę na pełen etat
- pracę w Łodzi
- drożdżówek
- ciasta kruchego
- ciasta francuskiego
- mas
- deserówek