- Atrakcyjne wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę.
- Stabilne zatrudnienie w międzynarodowej organizacji.
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, karta Mulltisport).
- Pracę w systemie równoważnym od poniedziałku do soboty (9:00 – 17:00).
- Niezbędne narzędzia pracy, dobrą atmosferę oraz wsparcie Naszego Zespołu.
- Profesjonalne szkolenia.
- Doświadczenia na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowana gastronomia zamknięta).
- Wykształcenia minimum średniego.
- Znajomość zagadnień HACCP.
- Dobrej znajomości MS Office.
- Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych.
- Nadzór nad wydawaniem posiłków.
- Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień.
- Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności.
- Utrzymywanie dobrych relacji z klientem.
- Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.
- Utrzymanie w czystości miejsca pracy (w tym zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych)
- Przygotowywanie kanapek, sałatek i deserów.
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.