Najnowsze oferty pracy

  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Kierownik Restauracji / Kawiarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki, Lotnisko Modlin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    1 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Kierownik Restauracji na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    2 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Kierownik Kawiarni na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    2 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Kierownik Lodziarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Rzgów, Stefana Żeromskiego 8    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    2 godz.
    Marzysz o prowadzeniu lodziarnię? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
Zobacz więcej ofert pracy

Assistant F&B Manager

Orbis S.A.
Sopot
praca stacjonarna
3392 dni temu

The Orbis Hotel Group is the largest network of hotels in Poland and in Eastern Europe. Orbis comprises more than 100 hotels and is the sole licensor of all Accor brands in 16 countries. It offers a total of almost 19,000 rooms. The hotels operate under the brand names Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles and ibis budget. These brands, recognized throughout the world, provide a quality of service to various standards, ranging from luxury 5-star to budget 1-star hotels. 

 

 

*****SOFITEL GRAND SOPOT

is currently looking for candidates for a post of:


Assistant F&B Manager
Workplace: Sopot
Nr Ref.: AFB/SGS/0515


A successful candidate will be responsible for:

  • The mission will focus on daily support and cooperation with the F&B Manager in order to meet our guests' satisfaction, achieve economical and quality objectives, build strong and motivated team and take care of their individual development.
  • Placing emphasis on operations to ensure that the entire Food & Beverage Operations runs smoothly and up to international and Sofitel standards.
  • Developing F&B action plan and promotional activities of the department to stimulate sales and profit while controlling operating expenses
  • Following Food Safety and Hygiene regulations to international standards and ensuring compliance with all local regulations
  • Focusing on achieving hotel profitability through revenue generation and effective cost controls
  • Achieving guest satisfaction targets and team member satisfaction goals. In addition responsible for developing and training F&B team analyzing current trends and making recommendation accordingly.

Essential and optional requirements:

  • Minimum 4 years working experience in Restaurant, Bar and Banqueting area in a luxury hotel
  • Excellent English proficiency, other languages would be an advantage
  • Possess exceptional leadership, communication, organization and relationship skills
  • Ability to work under pressure, pleasing personality, polite and courteous
  • Flexibility, problem solving and decision making skills
  • Ability to train and develop team members
  • Communicative, initiative and creativity

Our Offer:

  • Training and development opportunities
  • Individual Private Medical Insurance
  • Independent, creative and responsible work
  • Opportunity to be a part of international team of successful hotel brand


By clicking "Aplikuj" you are agreeing to the processing of personal data for purposes of recruitment processes in accordance with the provisions of the Act of August 29, 1997 on the protection of personal data ( ie Journal Laws of 2002, no .101 ,Laws . 926, as amended.). Data is provided voluntarily, at any time you are entitled to access, correct or delete. Request to remove information means giving up part of the recruitment process. If you do not express such consent, please, do not click this button.
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Kierownik Restauracji / Kawiarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki, Lotnisko Modlin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    1 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Kierownik Restauracji na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    2 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Kierownik Kawiarni na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    2 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Kierownik Lodziarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Rzgów, Stefana Żeromskiego 8    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    2 godz.
    Marzysz o prowadzeniu lodziarnię? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...