Based in Carlow, Émile Pâtissier is family business which produces a professional range of artisan dessert and confectionery products for the Irish Foodservice market.

Passionate about producing pastry-chef standard dessert products for cafes, restaurants, hotels and other Foodservice outlets, the quality of the product range reflects its origins; made using artisan methods of production by skilled bakers and pastry chefs, natural ingredients, locally sourced where possible, all products are made using scratch recipes, and free from commercial mixes.

 

Archiwalne oferty pracy

  • Piekarz / Cukiernik

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 600 - 14 400 zł brutto/mies.
    194 dni
    Wymagania: Doświadczenie min. 2 lata w pracy jako Cukiernik. Język angielski nie jest wymagany, mamy pracowników, którzy posługują się j. polskim.
  • Piekarz / Cukiernik

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 600 - 14 400 zł brutto/mies.
    242 dni
    Wymagania: Doświadczenie min. 2 lata w pracy jako Cukiernik. Język angielski nie jest wymagany, mamy pracowników, którzy posługują się j. polskim.
  • Piekarz / Cukiernik

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 600 - 14 400 zł brutto/mies.
    299 dni
    Wymagania: Język angielski nie jest wymagany, mamy pracowników, którzy posługują się j. polskim.

Emile Patissier

1 O’Brien Road

R93 F2P3 Carlow