Do głównych zadań należy: Zapewnienie bezpieczeństwa gości przebywających na terenie parku rekreacyjnego. Niezwłoczne reagowanie na każdy sygnał wzywania pomocy. Podejmowanie akcji ratowniczej oraz zapobieganie skutkom zagrożeń. Pełnienie dyżuru na biobasenie wynikającym z organizacji...
Do głównych zadań należy: Obsługa sprzętu i urządzeń znajdujących się na terenie parku linowego. Instruktaż klientów. Nadzór nad przestrzeganiem zaleceń bezpieczeństwa. Ścisłe przestrzeganie zasad regulaminu parku linowego. Przeprowadzenie kontroli sprzętu oraz urządzeń...
Do głównych zadań należy: Organizacja gier i zabaw dla dzieci i młodzieży. Zapewnienie bezpieczeństwa i troska o dzieci. Przygotowywanie, organizacja i prowadzenie zajęć edukacyjnych, sportowych i rekreacyjnych stymulujących wszechstronny rozwój dzieci. Opieka nad dziećmi korzystającymi...
Opis stanowiska: Kreowanie menu restauracyjnego i bankietowego; Opracowywaniem receptur i analiza „food cost” Kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni; Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych; Zapewnienie najwyższej...
Opis stanowiska: Serwowanie posiłków i napojów zgodnie z zasadami techniki obsługi i kultury osobistej. Rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych. Przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z...
Opis stanowiska: Przygotowywanie drinków, koktajli i innych napojów, także gorących. Sporządzanie napojów według własnych receptur. Sprawna i szybka obsługa klientów baru. Dbałość o asortyment baru, sporządzanie zamówień, uzupełnianie zapasów. Rozliczanie kasy po zakończeniu...
Opis stanowiska: Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię. Przygotowanie warzyw i owoców do sporządzania potraw. Utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego. Dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym....
Do głównych zadań należy: Organizacja gier i zabaw dla dzieci i młodzieży. Zapewnienie bezpieczeństwa i troska o dzieci. Przygotowywanie, organizacja i prowadzenie zajęć edukacyjnych, sportowych i rekreacyjnych stymulujących wszechstronny rozwój dzieci. Opieka nad dziećmi korzystającymi...
Do głównych zadań należy: Obsługa sprzętu i urządzeń znajdujących się na terenie parku linowego. Instruktaż klientów. Nadzór nad przestrzeganiem zaleceń bezpieczeństwa. Ścisłe przestrzeganie zasad regulaminu parku linowego. Przeprowadzenie kontroli sprzętu oraz urządzeń...
Do głównych zadań należy: Zapewnienie bezpieczeństwa gości przebywających na terenie parku rekreacyjnego. Niezwłoczne reagowanie na każdy sygnał wzywania pomocy. Podejmowanie akcji ratowniczej oraz zapobieganie skutkom zagrożeń. Pełnienie dyżuru na biobasenie wynikającym z organizacji...
Do głównych zadań należy: Przyjmowanie rezerwacji z różnych kanałów dystrybucji. Dokonywanie check in i check out Gości. Organizacja obiegu korespondencji. Sprzedaż usług noclegowych i dodatkowych zgodnie z ofertą parku wakacyjnego. Realizacja zamówień i życzeń Gości. Prowadzenie i...
Opis stanowiska: Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię. Przygotowanie warzyw i owoców do sporządzania potraw. Utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego. Dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym....
Opis stanowiska: Przygotowywanie drinków, koktajli i innych napojów, także gorących. Sporządzanie napojów według własnych receptur. Sprawna i szybka obsługa klientów baru. Dbałość o asortyment baru, sporządzanie zamówień, uzupełnianie zapasów. Rozliczanie kasy po zakończeniu...
Opis stanowiska: Serwowanie posiłków i napojów zgodnie z zasadami techniki obsługi i kultury osobistej. Rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych. Przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z...
Opis stanowiska: Wspieranie Szefa Kuchni w codziennych obowiązkach. Sprawne i umiejętne zarządzanie podległym personelem. Kontrola kosztów i zamówień. Sporządzanie grafików pracy zespołu. Współtworzenie menu restauracyjnego i bankietowego. Zapewnienie właściwego przygotowania potraw...