Zakres obowiązków: Sporządzanie specyfikacji produktów na podstawie specyfikacji producenta; Opracowanie i nadzór nad dokumentacją technologiczną i jakościową; Opracowanie i nadzór nad dokumentacją HACCP i ISO 9001:2015; Zarządzanie reklamacjami; Prowadzenie rejestru próbek...
Zakres obowiązków: Sporządzanie specyfikacji produktów na podstawie specyfikacji producenta; Prowadzenie dokumentacji jakościowej; Prowadzenie rejestru próbek technologicznych; Nadzór nad projektami prowadzonymi przez technologów; Kontrola dostaw; Współpraca z dostawcami.
Prowadzenie dokumentacji pracowniczej związanej z nawiązaniem, przebiegiem oraz rozwiązaniem stosunku pracy oraz umów cywilnoprawnych; Przygotowywanie listy płac, naliczanie wynagrodzenia, zasiłków oraz podatków, kontrola poprawności naliczeń, także dla umów cywilnoprawnych; Rozliczanie...
Sprzedaż technologii oraz dodatków dla przetwórstwa mięsnego; Pozyskiwanie nowych klientów z branży mięsnej; Utrzymywanie relacji i kontaktów z dotychczasowymi klientami; Przeprowadzanie prób technologicznych u klientów; Opracowywanie, proponowanie rozwoju receptur oraz procesów;
Sprzedaż technologii oraz dodatków dla przetwórstwa mięsnego; Pozyskiwanie nowych klientów z branży mięsnej; Utrzymywanie relacji i kontaktów z dotychczasowymi klientami; Przeprowadzanie prób technologicznych u klientów; Opracowywanie, proponowanie rozwoju receptur oraz procesów;