Od ponad 35 lat oddajemy się naszej pasji, jaką jest sprawianie ludziom przyjemności przez przygotowywanie najsmaczniejszych ciast, ciastek, tortów i deserów. Wyroby marki P.Chojecki od kiedy tylko pojawiły się na rynku, w samej końcówce lat 70-tych, zyskały ogromne uznanie Klientów i cieszą się nieustającą popularnością do dziś. W miejscowości Skierniewice, w centralnej Polsce, ulokowana jest nasza główna siedziba i zakład produkcyjny. Naszym sekretem jest zgrany, blisko 80-osobowy zespół, zaangażowany i współdzielący naszą pasję, prowadzony przez mistrzów cukiernictwa.
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1193 dni
Obowiązki: kierowanie pracą zespołu podległych pracowników; organizacja pracy działu produkcji w oparciu o plany produkcyjne; nadzór nad realizacją oraz zapewnienie terminowości realizacji zleceń produkcyjnych; rozwiązywanie bieżących problemów natury organizacyjnej, personalnej oraz...
kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1247 dni
Opis stanowiska: efektywne zarządzanie podległą komórką; aktywna i profesjonalna obsługa klienta aktywna promocja produktów i doradztwo obsługa stanowiska sprzedaży; dbanie o estetyczny wygląd punktu; kontakt z kierownikiem regionu
pracownik fizyczny umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1248 dni
Opis stanowiska: aktywna i profesjonalna obsługa klienta aktywna promocja produktów i doradztwo obsługa stanowiska sprzedaży; dbanie o estetyczny wygląd punktu; kontakt z kierownikiem regionu
Obowiązki: zapewnienie prawidłowego stanu technicznego maszyn, urządzeń, narzędzi oraz instalacji; prace związane z okresowymi przeglądami oraz serwisem maszyn, urządzeń, narzędzi i instalacji w części administracyjnej oraz produkcyjnej obiektu; diagnozowanie usterek i rozwiązywanie...
Wymagania: doświadczenie min. 2 lata na podobnym stanowisku; wykształcenie wyższe kierunkowe Technologia żywności, Biotechnologia lub pokrewne; znajomość norm IFS, BRC; samodzielność, umiejętność kreatywnego myślenia, zaangażowanie; otwartość na nowe wyzwania i doświadczenia; dobra...
Obowiązki: bieżąca kontrola stanu maszyn i urządzeń; dbanie o właściwy stan instalacji mechanicznych; wykonywanie napraw, przeglądów oraz prac konserwacyjnych; realizowanie harmonogramu przeglądów maszyn i urządzeń; rozliczanie części zamiennych; nadzór nad dokumentacją techniczną;
Obowiązki: kierowanie pracą zespołu podległych pracowników; organizacja pracy działu produkcji w oparciu o plany produkcyjne; nadzór nad realizacją oraz zapewnienie terminowości realizacji zleceń produkcyjnych; rozwiązywanie bieżących problemów natury organizacyjnej, personalnej oraz...
Wymagania: doświadczenie min. 2 lata na podobnym stanowisku; wykształcenie wyższe kierunkowe Technologia żywności, Biotechnologia lub pokrewne; znajomość norm IFS, BRC; samodzielność, umiejętność kreatywnego myślenia, zaangażowanie; otwartość na nowe wyzwania i doświadczenia; dobra...
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przyjmowanie surowców i opakowań; Przygotowanie i załadunek wyrobów gotowych; Prowadzenie kartotek magazynowych w programie komputerowym; Analizowanie stanów magazynowych;
Wymagania: doświadczenie min. 2 lata na podobnym stanowisku; wykształcenie wyższe kierunkowe Technologia żywności, Biotechnologia lub pokrewne; znajomość norm IFS, BRC; samodzielność, umiejętność kreatywnego myślenia, zaangażowanie; otwartość na nowe wyzwania i doświadczenia; dobra...
Obowiązki: bieżąca kontrola stanu maszyn i urządzeń; dbanie o właściwy stan instalacji mechanicznych; wykonywanie napraw, przeglądów oraz prac konserwacyjnych; realizowanie harmonogramu przeglądów maszyn i urządzeń; rozliczanie części zamiennych; nadzór nad dokumentacją techniczną;
Obowiązki: wykonywanie czynności związanych z produkcją wyrobów piekarniczych lub cukierniczych; prace dodatkowe związane z procesem produkcji w/w wyrobów; obsługa maszyn i urządzeń cukierniczych; dbanie o należytą jakość wykonywanych wyrobów; realizacja planu produkcyjnego;
Obowiązki: wykonywanie czynności związanych z produkcją wyrobów piekarniczych oraz cukierniczych; prace dodatkowe związane z procesem produkcji w/w wyrobów; obsługa maszyn i urządzeń; realizacja planu produkcyjnego; rozliczanie przyjętych i wydanych surowców;