zarządzanie barem ze świeżo wyciskanymi sokami i zespołem ok. 4 osób; realizacja planów sprzedażowych; zapewnienie najwyższej jakości obsługi klienta oraz produktu; budowanie zespołu pracowników oraz zapewnienie motywującego środowiska pracy; rozliczenia z pracy baru;
zarządzanie barem ze świeżo wyciskanymi sokami i zespołem 4 -5 osób; realizacja planów sprzedażowych; zapewnienie najwyższej jakości obsługi klienta oraz produktu; budowanie zespołu pracowników oraz zapewnienie motywującego środowiska pracy; rozliczenia z pracy baru;
Realizacja strategii marketingowej i umacnianie marki własnej; Opracowywanie ulotek i grafik promocyjnych. Opracowywanie i koordynacja akcji marketingowych; Dbanie o politykę wizerunkową firmy; Pozyskiwanie lokalizacji w Galeriach Handlowych; Negocjowanie warunków najmu; Raportowanie wyników pracy;
zarządzanie barem ze świeżo wyciskanymi sokami; realizacja planów sprzedażowych; zapewnienie najwyższej jakości obsługi klienta oraz produktu; budowanie zespołu pracowników oraz zapewnienie motywującego środowiska pracy; rozliczenia z pracy baru (dekadowe i miesięczne)
Kompleksowa obsługa punktów, nadzór nad programem gastronomicznym i magazynowym; Motywowanie do pracy podległe zespoły; Nadzór nad sprawnym funkcjonowaniem punktów. Reprezentowanie firmy na spotkaniach i konferencjach biznesowych, Opracowanie modelu, strategii i planów sprzedażowych;...
Realizacja strategii marketingowej i umacnianie marki własnej; Opracowywanie ulotek i grafik promocyjnych. Opracowywanie i koordynacja akcji marketingowych; Dbanie o politykę wizerunkową firmy; Rekrutowanie osób do pracy(zatrudnianie, zwalnianie) Raportowanie wyników pracy;
zarządzanie barem ze świeżo wyciskanymi sokami; realizacja planów operacyjnych i finansowych; zapewnienie najwyższej jakości obsługi klienta oraz produktu; budowanie zespołu pracowników oraz zapewnienie motywującego środowiska pracy; rozliczenia z pracy baru (tygodniowe i miesięczne)
zarządzanie barem ze świeżo wyciskanymi sokami; realizacja planów operacyjnych i finansowych; zapewnienie najwyższej jakości obsługi klienta oraz produktu; budowanie zespołu pracowników oraz zapewnienie motywującego środowiska pracy; rozliczeniaz pracy baru (tygodniowe i miesięczne)