Jesteśmy Rex Concepts – master franczyzobiorcą firmy Burger King na Polskę, Czechy i Rumunię. Naszym zadaniem jest uczynienie Burger King najbardziej lubianą marką QSR w regionie. Nie możemy tego zrobić sami, dlatego szukamy wyjątkowych członków zespołu, którzy dołączą do naszej wspólnej niesamowitej przygody. Mamy bardzo ambitne plany rozwoju i chcemy abyś stał się ich częścią!
Chcielibyśmy: Abyś był pozytywnie nastawiony i zaangażowany w życie restauracji; Abyś dobrze czuł się w dynamicznym i różnorodnym środowisku, czy to podczas rozmowy z Gościem, czy przy przygotowywaniu burgerów; Abyś posiadał aktualną książeczkę sanepidowska (nie jest to warunek konieczny)
Chcielibyśmy: Abyś był pozytywnie nastawiony i zaangażowany w życie restauracji; Abyś dobrze czuł się w dynamicznym i różnorodnym środowisku, czy to podczas rozmowy z Gościem, czy przy przygotowywaniu burgerów; Abyś posiadał aktualną książeczkę sanepidowska (nie jest to warunek konieczny)
Jak będzie wyglądała Twoja praca? Jako pracownik restauracji będziesz dbał o obsługę Gości odwiedzających lokal, przygotowywał najwyższej jakości produkty oraz utrzymywał najlepszą atmosferę
Jak będzie wyglądała Twoja praca? Prowadzenie zmiany zgodnie z standardami i procedurami BK SEE POLAND z jednoczesną orientacją na wysoką jakość obsługi Gościa :) Do Twoich obowiązków będzie należało: Prowadzenie zmiany zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi...
Do zakresu obowiązków osoby zatrudnionej na w/w stanowisku będą należały m.in.: Zatrudnianie i szkolenie pracowników zarówno przed, jak i po otwarciu restauracji; Dbanie o wizerunek Burger King Poland m.in. poprzez: egzekwowanie przestrzegania standardów obsługi Klienta, dbanie o...
Chcielibyśmy: Abyś był pozytywnie nastawiony i zaangażowany w życie restauracji; Abyś dobrze czuł się w dynamicznym i różnorodnym środowisku, czy to podczas rozmowy z Gościem, czy przy przygotowywaniu burgerów; Abyś posiadał aktualną książeczkę sanepidowska (nie jest to warunek konieczny)
Do Twoich obowiązków będzie należało: Prowadzenie zmiany zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta. Zarządzanie zmianą; Dbanie o czystość urządzeń kuchennych. Kontrolowanie właściwego poziom zapasów i dbanie o dostępność produktów. Tworzenie przyjaznej...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Prowadzenie zmiany zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta. Zarządzanie zmianą; Dbanie o czystość urządzeń kuchennych. Kontrolowanie właściwego poziom zapasów i dbanie o dostępność produktów. Tworzenie przyjaznej...
Chcielibyśmy: Abyś był pozytywnie nastawiony i zaangażowany w życie restauracji; Abyś dobrze czuł się w dynamicznym i różnorodnym środowisku, czy to podczas rozmowy z Gościem, czy przy przygotowywaniu burgerów; Abyś posiadał aktualną książeczkę sanepidowska (nie jest to warunek konieczny)
Chcielibyśmy: Abyś był pozytywnie nastawiony i zaangażowany w życie restauracji; Abyś dobrze czuł się w dynamicznym i różnorodnym środowisku, czy to podczas rozmowy z Gościem, czy przy przygotowywaniu burgerów; Abyś posiadał aktualną książeczkę sanepidowska (nie jest to warunek konieczny)
Do Twoich obowiązków będzie należało: Prowadzenie zmiany zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta. Zarządzanie zmianą; Dbanie o czystość urządzeń kuchennych. Kontrolowanie właściwego poziom zapasów i dbanie o dostępność produktów. Tworzenie przyjaznej...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Prowadzenie zmiany zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta. Zarządzanie zmianą; Dbanie o czystość urządzeń kuchennych. Kontrolowanie właściwego poziom zapasów i dbanie o dostępność produktów. Tworzenie przyjaznej...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Prowadzenie zmiany zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta. Zarządzanie zmianą; Dbanie o czystość urządzeń kuchennych. Kontrolowanie właściwego poziom zapasów i dbanie o dostępność produktów. Tworzenie przyjaznej...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Prowadzenie zmiany zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta. Zarządzanie zmianą; Dbanie o czystość urządzeń kuchennych. Kontrolowanie właściwego poziom zapasów i dbanie o dostępność produktów. Tworzenie przyjaznej...