Zakres obowiązków: odpowiedzialność za przygotowanie i realizację potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktu; przestrzeganie norm i standardów obowiązujących w zakładzie; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;
Opis stanowiska: obsługa bieżących klientów w zakresie sprzedaży; aktywne i konsekwentne zdobywanie nowych klientów; utrzymywanie długotrwałych relacji z klientami;
Wymagania: Entuzjazm, kreatywność i zapał do pracy; Komunikatywność i umiejętność pracy zespołowej; Docenimy doświadczenie w gastronomii lub w obsłudze klienta; Wysoka kultura osobista; Zapewnienie obsługi klienta na jak najwyższym poziomie; Umiejętność szybkiego uczenia się;
Zakres obowiązków: odpowiedzialność za przygotowanie i realizację potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktu; przestrzeganie norm i standardów obowiązujących w zakładzie; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;
Opis stanowiska: obsługa bieżących klientów w zakresie sprzedaży; aktywne i konsekwentne zdobywanie nowych klientów; utrzymywanie długotrwałych relacji z klientami;
Zakres obowiązków: odpowiedzialność za przygotowanie i realizację potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktu; przestrzeganie norm i standardów obowiązujących w zakładzie; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;
Zakres obowiązków: wsparcie w doborze wina oraz innych alkoholi w prowadzonych przez nas restauracjach; realny wpływ na realizację planów sprzedażowych; szkolenia pracowników restauracji.
rozładunek i załadunek towaru, sprawdzanie dokumentów dostaw i wysyłek, monitorowanie wchodzącego i wychodzącego towaru, dbanie o właściwe składowanie i przechowywanie towarów w magazynie.
obsługa bieżących klientów w zakresie sprzedaży; aktywne i konsekwentne zdobywanie nowych klientów; utrzymywanie długotrwałych relacji z klientami; przygotowywanie ofert handlowych; prowadzenie negocjacji handlowych; udział w targach i wyjazdach;