Posiadanie aktualnych badań do celów sanitarno-epidemiologicznych. Doświadczenie zawodowe. Punktualność. Uczciwość. Zaangażowania i chęci do rozwoju własnych umiejętności. Komunikatywna znajomość języka angielskiego;
Doświadczenie zawodowe. Posiadanie aktualnych badań do celów sanitarno-epidemiologicznych. Uczciwość. Punktualność. Zaangażowanie i chęć do rozwoju własnych umiejętności.
Zarządzanie restauracją, zespołem pracowników, prowadzenie zmian operacyjnych; Odpowiedzialność za rozliczenia finansowe, stany magazynowe; Tworzenie wizerunku firmy i dbanie o jej rozwój; Koordynacja zaopatrzenia; Kontakty z dostawcami i optymalizacja kosztów zakupów;
Doświadczenie zawodowe. Posiadanie aktualnych badań do celów sanitarno-epidemiologicznych. Uczciwość. Punktualność. Zaangażowanie i chęć do rozwoju własnych umiejętności.
Doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz. Posiadanie aktualnych badań do celów sanitarno-epidemiologicznych. Uczciwość. Zaangażowania i chęci do rozwoju własnych umiejętności.
Zarządzanie restauracją, zespołem pracowników, prowadzenie zmian operacyjnych; Odpowiedzialność za rozliczenia finansowe, stany magazynowe; Tworzenie wizerunku firmy i dbanie o jej rozwój; Koordynacja zaopatrzenia; Kontakty z dostawcami i optymalizacja kosztów zakupów;
Zarządzanie zespołem pracowników; Odpowiedzialność za stany magazynowe; Tworzenie wizerunku firmy i dbanie o jej rozwój; Koordynacja zaopatrzenia; Kontakty z dostawcami i optymalizacja kosztów zakupów;
Doświadczenia zawodowego. Posiadania aktualnych badań do celów sanitarno-epidemiologicznych. Uczciwość. Punktualności. Zaangażowania i chęci do rozwoju własnych umiejętności.
Posiadanie aktualnych badań do celów sanitarno-epidemiologicznych. Doświadczenie zawodowe. Punktualność. Uczciwość. Zaangażowania i chęci do rozwoju własnych umiejętności. Komunikatywna znajomość języka angielskiego;
Zarządzanie zespołem pracowników; Odpowiedzialność za stany magazynowe; Tworzenie wizerunku firmy i dbanie o jej rozwój; Koordynacja zaopatrzenia; Kontakty z dostawcami i optymalizacja kosztów zakupów;
Doświadczenia zawodowego. Posiadania aktualnych badań do celów sanitarno-epidemiologicznych. Punktualności. Zaangażowania i chęci do rozwoju własnych umiejętności.
Zarządzanie restauracją, zespołem pracowników, prowadzenie zmian operacyjnych; Odpowiedzialność za rozliczenia finansowe, stany magazynowe; Tworzenie wizerunku firmy i dbanie o jej rozwój; Koordynacja zaopatrzenia; Kontakty z dostawcami i optymalizacja kosztów zakupów;