Mile widziane doświadczenie w branży gastronomicznej, nie jest to jednak warunek konieczny. Chętnie podejmiemy współpracę, gwarantując przeszkolenie, z osobami wykazującymi chęć i zapał do pracy. Oczekujemy wysokiej kultury osobistej.
Zarządzanie restauracją, zespołem pracowników, prowadzenie zmian operacyjnych; Odpowiedzialność za rozliczenia finansowe, stany magazynowe; Tworzenie wizerunku firmy i dbanie o jej rozwój; Koordynacja zaopatrzenia; Kontakty z dostawcami i optymalizacja kosztów zakupów;
Zarządzanie restauracją, zespołem pracowników, prowadzenie zmian operacyjnych; Odpowiedzialność za rozliczenia finansowe, stany magazynowe; Tworzenie wizerunku firmy i dbanie o jej rozwój; Koordynacja zaopatrzenia; Kontakty z dostawcami i optymalizacja kosztów zakupów;
Zarządzanie restauracją, zespołem pracowników, prowadzenie zmian operacyjnych; Odpowiedzialność za rozliczenia finansowe, stany magazynowe; Tworzenie wizerunku firmy i dbanie o jej rozwój; Koordynacja zaopatrzenia; Kontakty z dostawcami i optymalizacja kosztów zakupów;