doświadczenie na ww stanowisku oraz niebagatelna znajomość fachu, umiejętność obróbki ryb i owoców morza; pomysłowość, innowacyjność, kreatywność, bardzo dobra organizacja pracy własnej.
duże doświadczenie w branży oraz niebagatelna znajomość fachu, Umiejętność obróbki ryb i owoców morza (w tym tuńczyka) pomysłowość, innowacyjność, kreatywność, bardzo dobra organizacja pracy własnej,
duże doświadczenie w branży oraz niebagatelna znajomość fachu, Umiejętność obróbki ryb i owoców morza (w tym tuńczyka) pomysłowość, innowacyjność, kreatywność, bardzo dobra organizacja pracy własnej,
doświadczenie w pracy w kuchni, umiejętność pracy w zespole, chęć nauki i rozwoju, łatwość przyswajania nowych receptur, dobra organizacja pracy własnej, mile widziana znajomość kuchni azjatyckiej.
doświadczenie w pracy w kuchni, umiejętność pracy w zespole, chęć nauki i rozwoju, łatwość przyswajania nowych receptur, dobra organizacja pracy własnej, mile widziana znajomość kuchni azjatyckiej.
duże doświadczenie w branży oraz niebagatelna znajomość fachu, umiejętność samodzielnego stworzenia wyjątkowej karty sushi, pomysłowość, innowacyjność, kreatywność, bardzo dobra organizacja pracy własnej;
Kilkuletnie doświadczenie w branży oraz niebagatelna znajomość fachu; Umiejętność samodzielnego stworzenia wyjątkowego menu; Pasja do gotowania; Pomysłowość, innowacyjność, kreatywność; Bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu;
Min. 5 letnie doświadcznie w branży oraz niebagatelna znajomość fachu; Umiejętność samodzielnego stworzenia wyjątkowej karty sushi; Pomysłowość, innowacyjność, kreatywność; Bardzo dobra organizacja pracy własnej;