Obróbka wstępna warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie) Rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków Utrzymywanie...
Pozyskiwanie i obsługa klienta polskiego i zagranicznego z określonych branż; Budowanie długotrwałych relacji z Klientami na rynkach międzynarodowych; Współpraca z urzędami; Udział i reprezentowanie Izby na konferencjach; Udział w przygotowaniu wydarzeń organizowanych przez Izbę;
Dyspozycyjność (wyjazdy na terenie całego kraju), Czynne prawo jazdy kategorii B, (mile widziane doświadczenie w prowadzeniu samochodów dostawczych), Umiejętność pracy w zespole, Minimum rok doświadczenia zawodowego przy pracach montażowych (chętnie stoiska targowe) Mile widziane...
Kierowanie pracą kuchni oraz podległym zespołem; Przygotowanie i aktualizacja menu; Kalkulacja kosztów przygotowania posiłków; Przygotowywanie posiłków; Odpowiedzialność za stany magazynowe (ilość, jakość, terminy ważności) Udział w comiesięcznych inwentaryzacjach; Przygotowanie...